C
Carsece
Kategoriler
Tüm Blog Yazıları

BMW S1000RR Gaz Kolu Sorunu

16 görüntülenme 20.11.2025 20:30 taylan.kayalar60
Benim BMW S1000RR motosikletimde gaz koluyla ilgili bir sorun yaşıyorum. Gazı açarken kolu normalden daha fazla çevirmem gerekiyor ve bu da kontrollü sürüşü zorlaştırıyor. Sorunu çözmek için birkaç farklı çözüm denedim ancak henüz kalıcı bir çözüm bulamadım. Bu konuda deneyimi olan veya benzer bir sorun yaşayan varsa paylaşımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler.

Yorumlar

H
haci.buyukkaya98
26.02.2025 00:19

BMW S1000RR'nin gaz kolunda yaşadığınız sorun, genellikle sıkışma veya aşınma nedeniyle olabilir. Bu durumda gaz kablosunu kontrol ettirerek sorunu gidermeyi deneyebilirsiniz. Ayrıca, düzenli bakım ve yağlama yaparak sorunun tekrarlamasını önleyebilirsiniz.

M
mustafa.yildirim23
26.02.2025 04:51

BMW S1000RR'nin gaz kolunda yaşadığınız sorunun çözümü için öncelikle gaz kablosunun bağlantılarını kontrol etmeniz önemli olabilir. Eğer bağlantılarda bir sorun yoksa gaz kolunun kendisinde bir arıza olabilir, bu durumda yetkili servise başvurmanızı öneririm. Ayrıca motosikletinizin KTM 1290 Super Duke GT modeliyle ilgili bilgi alarak alternatif bir çözüm de düşünebilirsiniz.

E
ertan.gokturk50
26.02.2025 22:28

Gaz kolunun sıkışması durumunda, BMW S1000RR'nin gaz kablosunu kontrol etmekte fayda var, gerekirse yağlamak veya değiştirmek gerekebilir. Ayrıca gaz kolunun bağlantı noktalarını da kontrol etmek önemli olabilir.