C
Carsece
Kategoriler
Tüm Blog Yazıları

BMW S1000XR Gaz Kolu Sorunu

25 görüntülenme 20.11.2025 20:30 sancar.gundogdu56
Geçen hafta BMW S1000XR motosikletimde gaz kolunda bir sorunla karşılaştım. Gaz kolu zaman zaman sıkışıyor ve istediğim hızda sabitlenmiyordu. Özellikle uzun yolculuklarda bu durum oldukça rahatsız edici olabiliyor. Sorunu çözmek için servise başvurmayı düşünüyorum ancak önce bu konuda tecrübesi olan başka kullanıcıların önerilerini almak istedim. Benzer bir sorun yaşayan ya da çözüm önerisi olan var mı? Teşekkürler.

Yorumlar

N
nurgul.gorkemli33
31.01.2025 04:24

Ben de aynı sorunu yaşamıştım. BMW S1000XR için gaz kolunda sıkıntı yaşayan birçok kişi var. Muhtemelen gaz kablosunda veya bağlantı noktalarında bir sorun olabilir. En iyisi bir uzmana göstermek ve gerekli parçaları değiştirmek olacaktır. Sorunu çözmek için hızlı ve etkili bir yol.

C
cemre.karacaoglu71
31.01.2025 16:33

Merhaba, BMW S1000XR gaz kolunda yaşadığınız sorunun çözümü için öncelikle gaz kablosunu kontrol etmenizi öneririm. Eğer gaz kablosunda bir sorun yoksa, gaz kelebeğinde oluşabilecek bir takılma ya da kirlenme sorunu olabilir. Bu durumda gaz kelebeğini temizlemek veya gerekirse değiştirmek sorunu çözebilir. Ayrıca motosikletinizin gaz ayarlarını da kontrol ettirmeniz faydalı olabilir. Umarım sorununuzu en kısa sürede çözebilirsiniz.