C
Carsece
Kategoriler
Tüm Blog Yazıları

CFmoto 250NK Gaz Kolu Sorunu

14 görüntülenme 20.11.2025 20:30 kivanc.dikbas80
Merhaba arkadaşlar, CFmoto 250NK motosikletimde bir süredir gaz koluyla ilgili bir sorun yaşıyorum. Gaz kolu bazen istemsiz şekilde sıkışıyor ve düzgün bir şekilde çalışmıyor. Bu durum özellikle hızlanma esnasında oldukça can sıkıcı olabiliyor. Sorunu çözmek için birkaç farklı yöntem denedim fakat kalıcı bir çözüm bulamadım. Bu konuda tecrübesi olan veya benzer bir sorun yaşayan varsa paylaşımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler.

Yorumlar

R
refik.aydogan86
26.02.2025 23:42

Merhaba, CFmoto 250NK gaz kolunda yaşadığınız sorunun nedeni genellikle kirlenme veya aşınma olabilir. Öncelikle gaz kolu ve bağlantı noktalarını temizleyip yağlayarak sorunu çözmeyi deneyebilirsiniz. Eğer sorun devam ederse, CFmoto yetkili servisine başvurarak profesyonel destek almanızı öneririm. Umarım sorununuzu kısa sürede çözebilirsiniz

H
hakan.yilmaz67
27.02.2025 04:39

CFmoto 250NK gaz kolunda yaşadığınız sorun, genellikle kirlenme veya aşınma nedeniyle olabilir. Gaz kolu mekanizmasını temizleyip yağlamak sorunu çözebilir.

S
serdar.baris31
27.02.2025 08:55

CFmoto 250NK gaz kolunda yaşanan sorun genellikle kabloların gevşemesinden kaynaklanıyor olabilir. Öncelikle kabloları kontrol ederek gerekli sıkılaştırmaları yapmanız sorunu çözebilir.