Merhaba, CFmoto 450SR model motosikletimde vites geçişlerinde sıkıntı yaşıyorum. Özellikle yavaş hızlarda vitesi yükseltirken zorlanıyorum ve bazen vites atlamıyor. Motorun devrini yükseltmeme rağmen sorun devam ediyor. Ayrıca, vites geçişlerinde kaba bir ses de duyuluyor. Bu durum beni oldukça rahatsız ediyor ve motosikletimi kullanırken güvenlik endişesi yaşıyorum. Sorunun kaynağını anlamak ve çözüm bulmak konusunda yardımınıza ihtiyacım var. Benzer bir sorun yaşayan var mı, ne gibi çözümler önerirsiniz? Teşekkürler.
CFmoto 450SR - Vites Geçişlerinde Sorun Yaşıyorum, Yardım Edin.
16 görüntülenme
•
20.11.2025 20:30
•
sadi.Sahin51
Yorumlar
S
Sirin.firtina11
06.02.2025 15:23
Vites geçişlerinde sorun yaşıyorsanız, öncelikle debriyaj ayarlarını kontrol ederek, gerekli ayarlamaları yaptırmanızı öneririm.
I
Ilhan.yazici66
06.02.2025 20:04
Vites geçişlerinde sorun yaşıyorsanız, öncelikle debriyaj ayarlarını kontrol etmeniz önemli olabilir. Ayrıca zincir ve dişlileri de düzenli olarak kontrol etmek faydalı olacaktır. Eğer sorun devam ederse, CFmoto yetkili servisine danışmanızı öneririm.
S
sila.yazici37
07.02.2025 03:28
Vites geçişlerinde sorun yaşıyorsanız, öncelikle debriyaj ayarlarını kontrol etmeniz önemli olabilir. Ayrıca zincir ve dişli kontrolü yaparak sorunun kaynağını belirleyebilirsiniz. Eğer sorun devam ederse, yetkili servise başvurmanızda fayda var.