Merhaba arkadaşlar, Ducati 848 motosikletimde bir motor arızası yaşıyorum. Son zamanlarda motorun güç kaybı yaşadığını ve aniden stop ettiğini fark ettim. Ayrıca motorun normalden daha fazla titrediğini ve garip bir ses çıkardığını da duydum. Sorunun kaynağını bulmak ve nasıl çözebileceğimi öğrenmek için yardımınıza ihtiyacım var. Benzer bir sorun yaşayan veya çözüm önerisi olan var mı? Teşekkürler.
Ducati 848 Motor Arızası - Yardım Edin.
15 görüntülenme
•
20.11.2025 20:30
•
ayhan.baydar85
Yorumlar
G
giray.karacaoglu53
06.02.2025 21:50
Motor arızasıyla ilgili olarak öncelikle Ducati yetkili servisine başvurmanızı öneririm. Profesyonel destek alarak sorunun kaynağını tespit ettirebilir ve uygun bir çözüm bulabilirsiniz.
I
Irfan.agaoglu91
07.02.2025 16:54
Motor arızasıyla karşılaşman gerçekten can sıkıcı olabilir. Öncelikle motorunuzu yetkili bir Ducati servisine götürerek detaylı bir kontrol yaptırmanızı öneririm. Böylece uzmanlar en doğru çözümü bulabilirler. Sağlıklı ve güvenli sürüşler dilerim.
D
demir.turac39
07.02.2025 18:09
Motor arızasıyla ilgili olarak öncelikle Ducati yetkili servisine başvurmanızı öneririm. Profesyonel yardım alarak sorunun kaynağını ve çözümünü daha hızlı bir şekilde bulabilirsiniz.