Merhaba, Jawa 250 Laser motosikletimde bir sorun yaşıyorum. Gaz kolu hareket ettirildiğinde motorun tepki vermediğini fark ettim. Motoru çalıştırdığımda normal...
Merhaba, Jawa 300 CL motosikletimde bir sorun yaşıyorum. Gazı açtığımda motor bir türlü hızlanmıyor ve performansı oldukça düşük. Bu durum...
Merhaba arkadaşlar, Jawa 250 Classic motosikletimde bir sorun yaşıyorum. Son zamanlarda gaz verirken motorun tepkisi oldukça zayıf ve düzensiz olmaya...
Merhaba, Jawa 300 CL motosikletimde bir sorun yaşıyorum. Motosikletimi çalıştırdığımda gaz vermemesine rağmen motor çalışıyor. Gaz kolu ile oynadığımda da...
Merhaba, Jawa 300 CL motosikletimde bir sorun yaşıyorum. Gaz verdiğimde motor tepki vermiyor ve hızlanmıyor. Bu durum özellikle yokuş yukarı...
Merhaba, Jawa 300 CL motosikletimde son zamanlarda gaz verme sorunu yaşıyorum. Motosikleti çalıştırdığımda gaz kolunu çevirsem de motorun devri bir...
Merhaba, Jawa 300 CL motosikletimde bir sorun yaşıyorum. Gaz kolu açık olmasına rağmen motosiklet gaz almıyor ve çalışmıyor. Sorunun ne...
Muhtemelen karbüratörde tıkanıklık var, bir tamirciye göstermen en iyi seçenek olabilir.
Motosikletinizin gaz vermemesinin nedeni genellikle yakıt hattında veya karbüratörde bir sorundan kaynaklanabilir. Öncelikle bu parçaları kontrol ettirerek sorunu tespit ettirebilirsiniz.
Muhtemelen karbüratörde bir tıkanıklık olabilir, temizletmeni öneririm.