C
Carsece
Kategoriler
Tüm Blog Yazıları

Jawa 350 Twin Sportta Sürekli Yağ Sızıntısı Sorunu

18 görüntülenme 20.11.2025 20:30 tufan.sonmez87
Benim Jawa 350 Twin Sport motosikletimde sürekli yağ sızıntısı sorunu yaşıyorum. Motosikleti kullandıktan sonra altında yağ lekeleri oluşuyor ve sürekli yağ seviyesini kontrol etmek zorunda kalıyorum. Bu durum beni oldukça rahatsız ediyor ve sürekli yağ eklemek zorunda kalmam motosikletimi kullanırken keyifimi kaçırıyor. Sorunu çözmek için ne yapabileceğimi merak ediyorum. Bu konuda tecrübesi olan veya benzer bir sorun yaşayan varsa paylaşımlarınızı bekliyorum.

Yorumlar

F
fuat.sevgi37
07.02.2025 08:08

Yağ sızıntısı sorununu çözmek için motor bloğundaki conta ve contaları kontrol ettirin.

K
Kemal Yıldırım
07.02.2025 11:02

Birçok Jawa 350 Twin Sport sahibinin yaşadığı bu sorunu ben de yaşadım. Yağ sızıntısı sorununu çözmek için öncelikle motorunuzu detaylı bir şekilde kontrol etmenizi öneririm. Genellikle conta veya contaların değiştirilmesi bu tür durumlarda sorunu çözebilir.

B
berkay.erginsoy29
07.02.2025 12:26

Yağ sızıntısı sorunuyla karşılaşan birçok Jawa 350 Twin Sport sahibi var maalesef. Bu sorunu çözmek için öncelikle silindir contalarını kontrol ettirmenizi öneririm. Ayrıca motor bloğundaki cıvataların sıkılığını da kontrol etmek faydalı olabilir. Umarım bu öneriler sorununuzu çözmenize yardımcı olur.