Merhaba, KTM 1090 Adventure R sahibiyim ve son zamanlarda vites geçişlerinde bir sorun yaşıyorum. Özellikle 3. vitesten 4. vitese geçiş...
Merhaba, KTM 250 Adventure motosikletimde vites geçişlerinde sorun yaşıyorum. Özellikle yüksek devirlerde vitesi yükseltmeye çalıştığımda sık sık geçiş yapamıyorum ve...
Merhaba, KTM 1290 Super Adventure R motosikletimde vites geçiş sorunu yaşıyorum. Özellikle yüksek devirlerde vites değiştirmeye çalıştığımda sıkıntı yaşıyorum. Vitesin...
Merhaba, KTM 1290 Super Adventure S model motosikletimde vites geçiş sorunu yaşıyorum. Özellikle yüksek devirlerde vites değiştirmeye çalıştığımda sık sık...
Merhaba arkadaşlar, son zamanlarda KTM 1090 Adventure R motosikletimde vites geçiş sorunu yaşıyorum. Özellikle yüksek devirlerde vites değiştirmeye çalıştığımda sıkıntı...
Merhaba, KTM 390 Adventure model motosikletimde vites geçişlerinde sürekli olarak sorun yaşıyorum. Özellikle yavaş hızlarda vitesi yükseltirken veya düşürürken sık...
Merhaba, KTM 1290 Super Adventure S kullanıyorum ve son zamanlarda vites geçişlerinde bir sorun yaşıyorum. Özellikle yüksek devirlerde vitesi yükseltmeye...
Merhaba, KTM 1050 Adventure motosikletimde vites geçiş sorunu yaşıyorum. Özellikle yüksek devirlerde vitesi yükseltirken sık sık zorlanıyor ve bazen vites...
Merhaba arkadaşlar, KTM 1050 Adventure motosikletimde vites geçiş sorunu yaşıyorum. Özellikle 2. ve 3. viteste vitesi yükseltirken zorlanıyorum, sık sık...
Merhaba arkadaşlar, geçtiğimiz haç aylarda KTM 1290 Super Adventure T model motosikletimde şanzımanla ilgili bir sorun yaşadım. Özellikle yüksek devirlerde...
Merhaba arkadaşlar, KTM 1290 Super Adventure T model motosikletimde vites geçiş sorunu yaşıyorum. Özellikle 2. ve 3. viteste giderken sıkıntı...
Merhaba, KTM 1050 Adventure model motosikletimde vites geçişlerinde sorun yaşıyorum. Özellikle yavaş hızlarda vitesi yükseltirken sıkışma hissediyorum ve bazen vites...
Merhaba, KTM 1290 Super Adventure S sahibiyim ve son zamanlarda şanzımanı ile ilgili ciddi sorunlar yaşıyorum. Özellikle vites geçişlerinde gecikmeler...
Merhaba, KTM 1050 Adventure motosikletimde vites geçişleriyle ilgili bir sorun yaşıyorum. Özellikle yavaş hızlarda vitesi yükseltmeye çalıştığımda sıkıntı yaşıyorum. Vitesi...
Merhaba, KTM 1050 Adventure motosikletimde vites geçiş sorunu yaşıyorum. Özellikle yüksek devirlerde vitesi yükseltmeye çalıştığımda sık sık zorlanıyor ve giriş...
Merhaba arkadaşlar, KTM 950 Adventure motosikletimde son zamanlarda vitesle ilgili bir sorun yaşıyorum. Özellikle yüksek devirlerde vites geçişlerinde sıkıntı yaşıyorum....
Merhaba, KTM 1190 Adventure model motosikletimde vites değiştirme sorunu yaşıyorum. Özellikle yüksek devirlerde vites geçişlerinde sıkıntı yaşıyorum. Vitesi yukarı ya...
Merhaba, KTM 1290 Super Adventure T kullanıyorum ve vites geçişlerinde bir sorun yaşıyorum. Özellikle yüksek devirlerde vitesi yükseltmeye çalıştığımda sık...
Vites geçiş sorunu genellikle debriyaj ayarından kaynaklanıyor olabilir. Debriyajı kontrol ettirip gerekli ayarı yaptırmanız sorunu çözebilir.
Vites geçiş sorununun sebebi genellikle debriyaj ayarlarından kaynaklanıyor olabilir. Debriyajı kontrol ettirerek ve gerekirse ayarlatarak sorunu çözebilirsin. Ayrıca vites kutusundaki yağ seviyesini kontrol etmeyi de unutma.