KTM 1190 Adventure R model motosikletimde vites geçişlerinde sorun yaşıyorum. Özellikle yüksek devirlerde vites değiştirmeye çalıştığımda sık sık takılıp kalıyor ve sarsıntılar oluşuyor. Bu durum sürüş keyfimi oldukça etkiliyor ve güvenlik endişesi yaratıyor. Sorunun neden kaynaklandığını anlamaya çalıştım ancak çözüm bulamadım. Başka bir motosiklet markası düşünmeye başladım, benzer bir sorun yaşayan ve tavsiye edebilecek olan var mı acaba?
Otomobil Soruları, Blog Yazıları ve Gerçek Deneyimler
Vites geçişlerinde sorun yaşamaman için KTM’nin yerine Yamaha Super Ténéré veya BMW GS serisini düşünebilirsin. Bu modellerde vites geçişleri daha sorunsuz olabilir.
KTM 1190 Adventure R’in vites geçişlerinde sorun yaşıyorsan, belki de başka bir markaya yönelmek iyi bir seçenek olabilir. Benzer performansa sahip BMW GS serisi motosikletlerini inceleyebilirsin, vites geçişleri ve sürüş konforu konusunda daha memnun kalabilirsin. Araştırmanı öneririm
Vites geçişlerinde sorun yaşamak gerçekten can sıkıcı olabilir. Belki de KTM yerine Yamaha Super Tenere gibi daha yumuşak vites geçişleriyle bilinen bir modeli deneyebilirsin. Benzer sorunları yaşayan birçok sürücü, Yamaha’nın bu konuda oldukça başarılı olduğunu belirtiyor. Umarım yeni motosikletin vites geçişlerinden memnun kalırsın