Merhaba arkadaşlar, KTM 990 Adventure motosikletimde şanzıman ile ilgili bir sorun yaşıyorum. Özellikle yüksek devirlerde vites geçişlerinde gıcırtı ve zorlanma...
Merhaba arkadaşlar, KTM 1290 Super Adventure R motosikletimde şanzımanla ilgili bir problem yaşıyorum. Özellikle yüksek hızlarda vites geçişlerinde gecikmeler ve...
Merhaba arkadaşlar, KTM 1190 Adventure R motosikletimde şanzımanla ilgili bir sorun yaşıyorum. Özellikle vites geçişlerinde aşırı bir sarsıntı ve gıcırdama...
Merhaba arkadaşlar, KTM 950 Adventure motosikletimde son zamanlarda vitesle ilgili bir sorun yaşıyorum. Özellikle yüksek devirlerde vites geçişlerinde sıkıntı yaşıyorum....
Merhaba arkadaşlar, KTM 1190 Adventure R motosikletimde vites geçiş sorunu yaşıyorum. Özellikle yüksek devirlerde vites değiştirmeye çalıştığımda sık sık zorlanıyor...
Merhaba arkadaşlar, KTM 950 Adventure motosikletimde son zamanlarda vitesle ilgili bir sorun yaşıyorum. Özellikle yüksek devirlerde vites değiştirirken sıkıntı yaşıyorum....
Vites geçiş sorununun çözümü için öncelikle debriyaj ayarını kontrol etmeni öneririm. Eğer debriyajda bir sorun yoksa, vites kutusundaki yağ seviyesini kontrol etmeyi unutma. Bu adımları takip ederek vites geçiş problemini çözebilirsin.