Merhaba, KTM 1290 Super Adventure R motosikletimde vites geçiş sorunu yaşıyorum. Özellikle yüksek devirlerde vites değiştirmeye çalıştığımda sıkıntı yaşıyorum. Vitesin...
Merhaba, KTM 390 RC motosikletimde vites geçiş problemi yaşıyorum. Özellikle yavaş hızlarda vites değiştirmek oldukça zor oluyor. Vites kolu bazen...
Merhaba, KTM 250 EXC-F Six Days model motosikletimde vites geçiş sorunu yaşıyorum. Özellikle yüksek devirlerde vites değiştirmeye çalıştığımda geçişlerde sıkıntı...
Merhaba arkadaşlar, son zamanlarda KTM 1090 Adventure R motosikletimde vites geçiş sorunu yaşıyorum. Özellikle yüksek devirlerde vites değiştirmeye çalıştığımda sıkıntı...
Merhaba arkadaşlar, KTM 1190 Adventure motosikletimde son zamanlarda vites geçişlerinde sorun yaşıyorum. Özellikle yüksek devirlerde vites değiştirmeye çalıştığımda sert bir...
Merhaba arkadaşlar, KTM 400 EXC motosikletimde vites geçiş sorunu yaşıyorum. Özellikle yüksek devirlerde vites değiştirmeye çalıştığımda sıkıntı yaşıyorum. Vitesi yükseltmeye...
Merhaba, KTM 400 EXC model motosikletimde vites değiştirme sorunu yaşıyorum. Özellikle yüksek devirlerde vites geçişi yaparken sıkıntı yaşıyorum. Vitesi yükseltmeye...
Merhaba, yeni KTM 300 EXC Six Days’imde vites değiştirme sorunu yaşıyorum. Özellikle yüksek devirlerde vitesi yükseltmekte zorlanıyorum ve sık sık...
Merhaba, KTM 250 EXC-F Six Days kullanan biriyim ve son zamanlarda vites değiştirme konusunda bir sorun yaşıyorum. Özellikle yüksek devirlerde...
Merhaba, KTM 250 Freeride R model motosikletimde viteste geçiş sorunu yaşıyorum. Özellikle yüksek devirlerde vites değiştirmeye çalıştığımda sıkıntı çıkıyor. Vitesi...
Merhaba, KTM 390 Adventure model motosikletimde vites değişiminde sorun yaşıyorum. Özellikle yüksek devirlerde vitesi değiştirmeye çalıştığımda sık sık geçişte zorlanıyorum....
Merhaba arkadaşlar, KTM 350 EXC-F Six Days motosikletimde vites değiştirme sorunu yaşıyorum. Özellikle 1. vitesten 2. vitese geçişte sıkıntı yaşıyorum....
Merhaba arkadaşlar, KTM 690 SM model motosikletimde vites geçişlerinde sıkıntı yaşıyorum. Özellikle yüksek devirlerde vitesi değiştirmeye çalıştığımda sertlik hissediyorum ve...
Merhaba, KTM 1050 Adventure model motosikletimde vites geçiş sorunu yaşıyorum. Özellikle yavaş hızlarda vites değiştirmeye çalıştığımda geçişlerde sıkıntı yaşıyorum. Vitesler...
Merhaba, KTM 1290 Super Adventure S motosikletimde vites geçiş sorunu yaşıyorum. Özellikle yavaş hızlarda vites değiştirmeye çalıştığımda sıkıntı çıkıyor. Vitesi...
Merhaba, KTM 125 EXC motosikletimde son zamanlarda vites değiştirme sorunu yaşıyorum. Özellikle yüksek devirlerde vitesi yükseltmekte zorlanıyorum ve bazen vites...
Merhaba, KTM 250 EXC Six Days model motosikletimde vites geçişleriyle ilgili bir sorun yaşıyorum. Özellikle yüksek devirlerde vites değiştirmeye çalıştığımda...
Merhaba, KTM 390 Adventure’ımın vites değiştirme sorunu yaşıyorum. Özellikle yavaş hızlarda ve trafikte ilerlerken vitesi yukarı ya da aşağı geçiremiyorum....
Merhaba, KTM 1190 Adventure’ınızın vites değiştirme sorunuyla karşılaşmanız can sıkıcı olabilir. Bu tür bir sorun genellikle vites kutusundaki yağ seviyesinin kontrol edilmesi ile çözülebilir. Öncelikle yağ seviyesini kontrol etmenizi ve gerekirse eksik olan yağı eklemenizi öneririm. Bu basit bir çözüm olabilir.
Bu sorunun çözümü için öncelikle vites kutusunun kontrol edilmesi ve gerekirse yağının değiştirilmesi önerilir.
KTM 1190 Adventure’ın vites değiştirme sorunuyla ilgili olarak öncelikle debriyaj ayarlarını kontrol etmeni öneririm. Eğer sorun devam ederse, vites kutusunun detaylı bir şekilde incelenmesi gerekebilir.