Merhaba arkadaşlar, KTM 200 Duke motosikletimde son zamanlarda gaz kelebeği ile ilgili bir sorun yaşıyorum. Gazı açtığımda motorun tepkisi gecikiyor...
Merhaba, KTM 890 Duke motosikletimde son zamanlarda gaz kelebeğiyle ilgili bir sorun yaşıyorum. Gazı açtığımda motorun tepki vermesi gecikiyor ve...
Merhaba arkadaşlar, KTM 390 Duke motosikletimde gaz kelebeği ile ilgili bir sorun yaşıyorum. Gazı açtığımda motorun yanıt vermesi gecikiyor ve...
Merhaba, KTM 390 Duke motosikletimde gaz kelebeği ile ilgili bir sorun yaşıyorum. Son zamanlarda gaz kelebeği düzgün çalışmıyor ve motorun...
Merhaba arkadaşlar, KTM 390 Duke motosikletimde son zamanlarda gaz kelebeği ile ilgili bir sorun yaşıyorum. Gaz kolu sıkışıyor gibi hissediyor...
Merhaba arkadaşlar, KTM 990 Duke motosikletimde son zamanlarda gaz kelebeğiyle ilgili bir sorun yaşıyorum. Gaz kelebeği zaman zaman istemsiz bir...
Merhaba arkadaşlar, KTM 200 Duke motosikletimde son zamanlarda gaz kelebeğiyle ilgili bir sorun yaşıyorum. Gaz açma konusunda istikrarsızlık yaşıyor ve...
Merhaba, KTM 1390 Super Duke R motosikletimde gaz kelebeğiyle ilgili bir sorun yaşıyorum. Motosikletimi çalıştırdığımda gaz kelebeği takılı kalıyor ve...
Gaz kelebeği sorunu genellikle kirli veya sıkışmış bir gaz kelebeği keçesi nedeniyle olabilir. Gaz kelebeğini temizlemeyi veya değiştirmeyi düşünebilirsin.
Gaz kelebeği sorunu genellikle kirli veya sıkışmış bir kelepçe mekanizmasından kaynaklanır, temizlik veya değişim yaparak sorunu çözebilirsin.
Gaz kelebeği sorunu genellikle kirli hava filtresinden kaynaklanıyor, filtre temizliği yapmanı tavsiye ederim.