Merhaba, KTM 150 SX motosikletimde gaz vermeme sorunu yaşıyorum. Motosikleti çalıştırdığımda gaz kolunu çeviriyorum ancak motorun devri artmıyor ve hareket...
Merhaba, KTM 250 SXF motosikletimde bir sorun yaşıyorum. Gaz kolu açıkken motosiklet gaz almıyor ve hızlanmıyor. Motor çalışır durumda ancak...
Merhaba, KTM 125 SX motosikletimde bir sorun yaşıyorum. Gazı açtığımda beklediğim hız ve güce ulaşamıyorum. Motorun tepkisi oldukça zayıf ve...
Merhaba, KTM 125 SX motosikletimde gaz kelebeği sorunu yaşıyorum. Gaz kelebeği açıldığında motorun tepkisi çok yavaş oluyor ve gaza tam...
Merhaba, KTM 250 SXF motosikletimde bir sorun yaşıyorum. Gaz verirken motor istediğim kadar hızlanmıyor ve performansta belirgin bir düşüş var....
Merhaba arkadaşlar, KTM 85 SX motosikletimde son zamanlarda gaz verme sorunu yaşıyorum. Motosikleti çalıştırdığımda gaz kolunu açmama rağmen motorun tepki...
Merhaba arkadaşlar, KTM 250 SXF motosikletimde son zamanlarda gaz verirken sorun yaşıyorum. Özellikle yüksek devirlerde gaz kesilmesi gibi bir durum...
Merhaba, motosikletim KTM 250 SXF gaz vermeme sorunu yaşıyor. Motosikleti çalıştırdığımda gazı açtığımda beklenen tepkiyi vermiyor ve motorun devri yükselmiyor....
Bu sorun genellikle karbüratördeki tıkanıklıktan kaynaklanıyor olabilir. Karbüratörü temizletip gaz akışını kontrol ettirmenizi öneririm. Ayrıca hava filtresini de kontrol etmekte fayda var.
Karbüratörü temizletip hava filtresini kontrol ettirmen iyi bir başlangıç olabilir.
Gaz vermeme sorununun sebebi muhtemelen karbüratördeki tıkanıklıktan kaynaklanıyor olabilir, karbüratörü temizletmeyi deneyebilirsin.