Merhaba arkadaşlar, KTM 1290 Super Adventure R motosikletimde bir elektrik sistemi sorunu yaşıyorum. Motosikletimi çalıştırmak istediğimde bazen ateşleme sorunu yaşıyorum ve ara sıra farlarım yanmıyor. Bu durum özellikle gece sürüşlerinde beni oldukça zor durumda bırakabiliyor. Sorunun kaynağını bir türlü tespit edemedim ve bu durum oldukça can sıkıcı. Umarım bu sorunu çözmek için bir çözüm bulabilirim. Yaşadığım bu sorun hakkında tecrübesi olan veya benzer bir durum yaşamış olan var mı acaba? Teşekkürler.
KTM 1290 Super Adventure Rnin Elektrik Sistem Sorunu
1 görüntülenme
•
20.11.2025 20:30
•
ebru.arikan34
Yorumlar
R
recep.karaca14
10.02.2025 19:22
Elektrik sistemi sorunları genellikle kötü bir topraklama veya aşırı yüklenme nedeniyle olabilir. Birinci adım olarak, akünün bağlantılarını ve topraklamasını kontrol edebilirsin. Eğer sorun devam ederse, profesyonel bir servise başvurmanı öneririm.
B
barkan.taskin52
11.02.2025 12:57
Bu tür elektrik sorunlarında genellikle akü kontrolü ve bağlantıların gözden geçirilmesi önemli olabilir.
T
tayfun.tuncer66
11.02.2025 13:17
Bu tür elektrik sistemi sorunları genellikle kesintili bir bağlantıdan kaynaklanır. Uzman bir tamirciye göstererek sorunu hızlıca çözebilirsin.