Merhaba, KTM 1290 Super Adventure R motosikletimde vites geçiş sorunu yaşıyorum. Özellikle yüksek devirlerde vites değiştirmeye çalıştığımda sıkıntı yaşıyorum. Vitesin...
Merhaba, KTM 1290 Super Adventure S model motosikletimde vites geçiş sorunu yaşıyorum. Özellikle yüksek devirlerde vites değiştirmeye çalıştığımda sık sık...
Merhaba, KTM 1290 Super Adventure S sahibiyim ve son zamanlarda şanzımanı ile ilgili ciddi sorunlar yaşıyorum. Özellikle vites geçişlerinde gecikmeler...
Merhaba, KTM 1290 Super Adventure T kullanıyorum ve vites geçişlerinde bir sorun yaşıyorum. Özellikle yüksek devirlerde vitesi yükseltmeye çalıştığımda sık...
Merhaba, KTM 1290 Super Adventure S motosikletimde vites geçiş sorunu yaşıyorum. Özellikle yavaş hızlarda vites değiştirmeye çalıştığımda sıkıntı çıkıyor. Vitesi...
Merhaba arkadaşlar, KTM 1290 Super Adventure R model motosikletimde vites geçiş sorunu yaşıyorum. Özellikle yüksek devirlerde vites değiştirmeye çalıştığımda geçişlerde...
Merhaba, KTM 1290 Super Adventure R model motosikletimde vites sorunu yaşıyorum. Özellikle ikinci viteste geçişlerde zorlanıyorum ve sık sık atlayarak...
Merhaba, KTM 1290 Super Adventure T model motosikletimde vites geçişlerinde sorun yaşıyorum. Özellikle yüksek devirlerde vites değiştirmeye çalıştığımda sık sık...
Vites geçiş sorununun çözümü için debriyaj ayarlarını kontrol ettirmeni öneririm.