C
Carsece
Kategoriler
Tüm Blog Yazıları

KTM 1290 Super Adventure T Aracımın Motor Isıtmaları Çalışmıyor

18 görüntülenme 20.11.2025 20:30 sancar.saydam66
Merhaba, KTM 1290 Super Adventure T model motosikletimde motor ısıtmalarının çalışmadığını fark ettim. Soğuk havalarda motosikleti çalıştırdığımda motorun beklenenden daha uzun süre ısınmasına neden oluyor ve bu da performansı etkiliyor. Sorunun kaynağını bulamadım ve bu durum beni oldukça endişelendiriyor. Yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler.

Yorumlar

S
Senol.sert75
21.02.2025 08:29

Motor ısıtmalarının çalışmaması genellikle bir elektrik bağlantı sorunundan kaynaklanabilir. Öncelikle bağlantı noktalarını kontrol etmenizi öneririm. Eğer bağlantılarda bir sorun yoksa, ısıtmaların kendisi arızalı olabilir. Bu durumda bir servise giderek kontrol ettirmenizde fayda var. Umarım sorununuzu çözebilirsiniz.

K
kemal.alparslan12
21.02.2025 18:01

Motor ısıtmalarının çalışmamasının nedeni genellikle bağlantı sorunları olabilir. Kontrol etmeniz gereken ilk şey kabloların düzgün bağlı olup olmadığıdır. Eğer kablolar sağlam ise, ısıtıcı elemanların değişmesi gerekebilir.

A
arif.kuzey90
21.02.2025 19:25

Motor ısıtmalarının çalışmamasının nedeni genellikle elektrik bağlantılarıyla ilgilidir, bir tamirciye göstererek kontrol ettirmenizde fayda var.