C
Carsece
Kategoriler
Tüm Blog Yazıları

KTM 1290 Super Adventure T Aracımın Motor Performansında Düşüş Yaşıyorum, Çözüm Önerileri?

21 görüntülenme 20.11.2025 20:30 cemsit.aslaner50
Son zamanlarda KTM 1290 Super Adventure T aracımda motor performansında belirgin bir düşüş yaşıyorum. Özellikle hızlanma sırasında motorun gücünde belirgin bir azalma hissediyorum. Ayrıca motorun normalden daha fazla yakıt tüketmeye başladığını da fark ettim. Bu durum beni oldukça endişelendiriyor ve sorunun kaynağını bulmak için yardım arıyorum. Bu konuda tecrübesi olan veya benzer bir sorun yaşayan var mı? Yardımlarınızı bekliyorum.

Yorumlar

L
leyla.Ibrahimoglu43
16.02.2025 16:32

Aracınızın motor performansında yaşadığınız düşüşün nedeni yakıt filtresinin tıkanmış olabileceğini düşünüyorum. Bir uzmana göstererek filtre değişimi yaptırmanız sorunu çözebilir.

G
gokhan.aksu15
16.02.2025 21:25

Aracınızın hava filtresini kontrol ederek temizliğini sağlayabilir ve egzoz sistemini de kontrol ettirerek performansınızda artış sağlayabilirsiniz.

I
Irfan.ildiz12
17.02.2025 02:06

Aracınızın motor performansında yaşadığınız düşüşün sebebi filtrelerin tıkanmış olabileceği veya yakıt enjeksiyon sisteminde sorun olabileceği düşünülebilir. Bu durumda öncelikle hava filtresini kontrol ettirip enjeksiyon sisteminin detaylı bir şekilde incelenmesini tavsiye ederim.