Merhaba arkadaşlar, KTM 1290 Super Adventure R motosikletimde şanzımanla ilgili bir problem yaşıyorum. Özellikle yüksek hızlarda vites geçişlerinde gecikmeler ve...
Merhaba, KTM 1290 Super Adventure S model motosikletimde vites geçişlerinde sorun yaşıyorum. Özellikle yüksek devirlerde vitesi yükseltmeye çalıştığımda bazen takılma...
Benim KTM 1290 Super Adventure R motosikletimde bir süredir vites geçişleriyle ilgili bir sorun yaşıyorum. Özellikle yüksek devirlerde vites değiştirmeye...
Benim KTM 1290 Super Adventure R motosikletimde vites geçişleri sorunu yaşıyorum. Özellikle yüksek devirlerde vitesi yükseltmeye çalıştığımda geçişlerde sıkıntı yaşıyorum....
Merhaba, KTM 1290 Super Adventure S motosikletimde vites geçiş sorunu yaşıyorum. Özellikle yavaş hızlarda vites değiştirmeye çalıştığımda sıkıntı çıkıyor. Vitesi...
Merhaba arkadaşlar, KTM 1290 Super Adventure R model motosikletimde vites geçiş sorunu yaşıyorum. Özellikle yüksek devirlerde vites değiştirmeye çalıştığımda geçişlerde...
Merhaba, KTM 1290 Super Adventure R motosikletimde vites geçiş sorunu yaşıyorum. Özellikle yüksek devirlerde vites değiştirmeye çalıştığımda geçişlerde zorlanıyorum. Viteslerde...
Bu tür vites geçiş sorunları genellikle debriyaj ayarlarıyla ilgilidir. Debriyajı kontrol ettirip gerekli ayarlamaları yaptırmanız sorunu çözebilir. Ayrıca vites kutusundaki yağ seviyesini kontrol etmeyi de unutmayın.
Vites geçiş sorununun çözümü için debriyaj ayarlarını kontrol ettirmeni öneririm.