KTM 1290 Super Adventure T Vites Geçişlerinde Sorun Yaşıyorum

Merhaba, KTM 1290 Super Adventure T model motosikletimde vites geçişlerinde sorun yaşıyorum. Özellikle yüksek devirlerde vitesi yükseltmeye çalıştığımda sert bir geçiş oluyor ve motosiklet titriyor. Bu durum sürüş keyfimi olumsuz etkiliyor ve güvenlik endişesi yaratıyor. Sorunu çözmek için ne yapabileceğimi merak ediyorum. Yardımlarınızı bekliyorum.

3 Yorum

1. Merhaba, vites geçişlerinde sorun yaşıyorsanız öncelikle debriyaj ayarlarını kontrol etmenizi öneririm. Ayrıca vites kutusundaki yağ seviyesini kontrol ederek gerekli eklemeleri yapabilirsiniz. Eğer sorun devam ederse yetkili bir servise danışmanızda fayda var. Umarım sorununuzu çözebilirsiniz, iyi sürüşler

2. Merhaba, vites geçişlerinde sorun yaşıyorsanız, öncelikle debriyaj ayarlarını kontrol etmenizi öneririm. Eğer sorun devam ederse, şanzıman yağı seviyesini ve durumunu da kontrol etmek faydalı olabilir. Son olarak, vites değiştirirken daha yumuşak hareket etmeye çalışarak sorunu azaltabilirsiniz. Umarım bu öneriler sorununuzu çözmenize yardımcı olur.

3. Merhaba, vites geçişlerinde sorun yaşıyorsanız öncelikle debriyaj ayarını kontrol etmenizi öneririm. Ayrıca şanzıman yağı seviyesini ve kalitesini kontrol etmek de faydalı olabilir. Eğer sorun devam ederse, konusunda uzman bir servise danışmanızda fayda var. Umarım sorununuzu çözebilirsiniz

Bir yanıt yazın