Merhaba arkadaşlar, KTM 1290 Super Adventure R motosikletimde şanzımanla ilgili bir problem yaşıyorum. Özellikle yüksek hızlarda vites geçişlerinde gecikmeler ve...
Merhaba, KTM 1290 Super Adventure S kullanıyorum ve son zamanlarda vites geçişlerinde bir sorun yaşıyorum. Özellikle yüksek devirlerde vitesi yükseltmeye...
Merhaba, KTM 1290 Super Adventure S model motosikletimde vites geçişlerinde sorun yaşıyorum. Özellikle yüksek devirlerde vitesi yükseltmeye çalıştığımda bazen takılma...
Merhaba, KTM 1290 Super Adventure S sahibiyim ve son zamanlarda şanzımanı ile ilgili ciddi sorunlar yaşıyorum. Özellikle vites geçişlerinde gecikmeler...
Merhaba, KTM 1290 Super Adventure T kullanıyorum ve vites geçişlerinde bir sorun yaşıyorum. Özellikle yüksek devirlerde vitesi yükseltmeye çalıştığımda sık...
Merhaba, KTM 1290 Super Adventure S kullanıyorum ve vites geçişlerinde bir sorun yaşıyorum. Özellikle yüksek devirlerde vitesi yükseltmeye çalıştığımda, sert...
Merhaba, KTM 1290 Super Adventure S model motosikletimde vites geçişleri sırasında bir sorun yaşıyorum. Özellikle yüksek devirlerde vitesi yükseltmeye çalıştığımda...
Merhaba, KTM 1290 Super Adventure R motosikletimde vites değişiminde sorun yaşıyorum. Özellikle yüksek devirlerde vites geçişlerinde takılma ve sarsıntılar oluyor....
Merhaba, KTM 1290 Super Adventure T model motosikletimde vites geçişlerinde sorun yaşıyorum. Özellikle yüksek devirlerde vites değiştirmeye çalıştığımda sık sık...
Merhaba, vites geçişlerinde sorun yaşıyorsanız öncelikle debriyaj ayarlarını kontrol etmenizi öneririm. Ayrıca vites kutusundaki yağ seviyesini kontrol ederek gerekli eklemeleri yapabilirsiniz. Eğer sorun devam ederse yetkili bir servise danışmanızda fayda var. Umarım sorununuzu çözebilirsiniz, iyi sürüşler
Merhaba, vites geçişlerinde sorun yaşıyorsanız, öncelikle debriyaj ayarlarını kontrol etmenizi öneririm. Eğer sorun devam ederse, şanzıman yağı seviyesini ve durumunu da kontrol etmek faydalı olabilir. Son olarak, vites değiştirirken daha yumuşak hareket etmeye çalışarak sorunu azaltabilirsiniz. Umarım bu öneriler sorununuzu çözmenize yardımcı olur.
Merhaba, vites geçişlerinde sorun yaşıyorsanız öncelikle debriyaj ayarını kontrol etmenizi öneririm. Ayrıca şanzıman yağı seviyesini ve kalitesini kontrol etmek de faydalı olabilir. Eğer sorun devam ederse, konusunda uzman bir servise danışmanızda fayda var. Umarım sorununuzu çözebilirsiniz