C
Carsece
Kategoriler
Tüm Blog Yazıları

KTM 250 EXC-F Six Days Motorumun Devir Saatı Sorunu

20 görüntülenme 20.11.2025 20:30 duygu.akbulut35
Merhaba, KTM 250 EXC-F Six Days motosikletimin devir saatiyle ilgili bir sorun yaşıyorum. Motoru çalıştırdığımda devir saati hiç hareket etmiyor ve sabit bir şekilde kalıyor. Gazı açıp kapattığımda dahi devir saati değişmiyor. Bu durum beni endişelendiriyor çünkü motorun performansı hakkında bilgi alamıyorum. Sorunun neden kaynaklandığını anlamak ve çözüm bulmak konusunda yardıma ihtiyacım var. Teşekkürler.

Yorumlar

M
mehmet rauf.gokturk90
05.02.2025 11:03

Devir saati sorunu genellikle elektriksel bir sorundan kaynaklanır. Öncelikle motorun elektrik sistemi ve devir saati kablosu kontrol edilmeli, gerekirse temizlenmeli veya değiştirilmelidir. Eğer sorun devam ederse, konuyu daha detaylı incelemek için bir uzmana danışmanız faydalı olacaktır.

S
savas.turkmenler18
06.02.2025 01:14

Devir saatinde yaşadığın sorunu düzeltmek için öncelikle motosikletinin elektrik sistemi ve devir saati sensörlerini kontrol ettirmeni öneririm.

F
ferdi.orhanli69
06.02.2025 05:19

Merhaba, devir saati sorunu genellikle elektriksel bir sorundan kaynaklanıyor olabilir. Öncelikle motosikletin elektrik sistemi ve devir saati sensörünü kontrol ettirmenizi öneririm. Eğer sorun devam ederse, yetkili bir servisten destek almanız faydalı olacaktır. Umarım sorununuzu en kısa sürede çözebilirsiniz.