Merhaba arkadaşlar, KTM 250 EXC Six Days motosikletimde son zamanlarda gaz kelebeği sorunu yaşıyorum. Gaz kolu açıldığında gaza tepki alamıyorum...
Merhaba arkadaşlar, KTM 300 EXC Six Days TPI model motosikletimde gaz koluyla ilgili bir sorun yaşıyorum. Gaz kolu, ani ve...
Merhaba arkadaşlar, KTM 300 EXC Six Days motosikletimde gaz kolunda bir sorun yaşıyorum. Gaz kolu, sık sık sıkışıyor ve düzgün...
Merhaba arkadaşlar, KTM 450 EXC-F Six Days model motosikletimde gaz koluyla ilgili bir sorun yaşıyorum. Gaz kolu, ani ve sert...
Merhaba arkadaşlar, KTM 300 EXC Six Days motosikletimde gaz koluyla ilgili bir sorun yaşıyorum. Gaz kolu, ani bir şekilde sıkışıp...
Merhaba arkadaşlar, KTM 250 EXC-F Six Days model motosikletimde gaz koluyla ilgili bir sorun yaşıyorum. Gaz kolu, ani ve sert...
Merhaba arkadaşlar, KTM 250 EXC Six Days model motosikletimde gaz koluyla ilgili bir sorun yaşıyorum. Gazı açtığımda kolu bıraktığımda gazın...
Merhaba arkadaşlar, KTM 450 EXC-F Six Days motosikletimde gaz kolunda bir sorun yaşıyorum. Gaz kolu bazen istemsizce sıkışıyor ve kilitleniyor....
Merhaba arkadaşlar, bugün KTM 250 EXC Six Days TPI motosikletimde bir sorunla karşılaştım. Gaz kolu bir anda sıkıştı ve çalışmaz...
Merhaba arkadaşlar, KTM 450 EXC-F Six Days model motosikletimde gaz kolunda bir sorun yaşıyorum. Gaz kolu, gaz verirken ara sıra...
Merhaba arkadaşlar, KTM 250 EXC-F Six Days model motosikletimde gaz koluyla ilgili bir sorun yaşıyorum. Gazı açtığımda bir direnç hissediyorum...
Merhaba arkadaşlar, KTM 250 EXC Six Days TPI model motosikletimde gaz vermeme sorunu yaşıyorum. Motosikleti çalıştırdığımda gaz kolu herhangi bir...
Merhaba arkadaşlar, KTM 350 EXC-F Six Days motosikletimde gaz koluyla ilgili bir sorun yaşıyorum. Gaz kolu zaman zaman sıkışıyor ve...
KTM 250 EXC Six Days’in gaz kolunda yaşadığınız sorun, muhtemelen kabloların gevşemesinden kaynaklanıyor olabilir. Gaz kablosunun bağlantı noktalarını kontrol ederek sıkılaştırabilir ve gerekirse yağlayarak sorunu çözebilirsiniz.
Gaz kolunun sıkışması genellikle kirlilikten veya aşınmış parçalardan kaynaklanabilir. Öncelikle gaz kablosunu kontrol ederek temizleyebilir veya yağlayabilirsin. Eğer sorun devam ederse, mekanik bir kontrol için yetkili servise başvurman faydalı olabilir.