Merhaba, KTM 250 EXC Six Days model motosikletimde vites geçişleriyle ilgili bir sorun yaşıyorum. Özellikle yüksek devirlerde vites değiştirmeye çalıştığımda sıkıntı yaşıyorum. Vitesi yukarı ya da aşağı geçirmeye çalıştığımda sert bir şekilde atlıyor ve bazen istediğim vitesi seçemiyorum. Bu durum özellikle hızlı virajlarda ve zorlu arazilerde beni oldukça zor durumda bırakabiliyor. Sorunun kaynağını bir türlü tespit edemedim ve çözüm bulmak için yardıma ihtiyacım var. Bu konuda tecrübesi olan veya benzer bir sorun yaşamış olan herkesin fikirlerini bekliyorum. Teşekkürler.
KTM 250 EXC Six Days Motorumda Vites Geçişleri Sorunu
21 görüntülenme
•
20.11.2025 20:30
•
kutlu.Inceler10
Yorumlar
M
mansur.Onal91
12.02.2025 10:08
Vites geçişlerinde sorun yaşıyorsanız, öncelikle debriyaj ayarlarını kontrol etmeniz önemli olabilir. Ayrıca zincir ve dişlilerin durumunu da gözden geçirerek sorunu çözebilirsiniz.
K
kemalettin.Cakmak64
12.02.2025 23:51
Vites geçişlerinde sorun yaşıyorsanız, öncelikle debriyaj ayarlarını kontrol etmeniz faydalı olabilir. Ayrıca zincir ve dişlileri de düzenli olarak kontrol ederek temiz tutmanız vites geçişlerini düzeltmeye yardımcı olabilir. Eğer sorun devam ederse, bir uzman görüşü almanızda fayda var.
K
kerem.altin93
13.02.2025 01:07
Vites geçişlerinde sorun yaşıyorsanız, öncelikle debriyaj ayarını kontrol edebilirsiniz. Eğer sorun devam ederse, vites kutusunun genel bir bakımını yaptırmanız faydalı olabilir.