C
Carsece
Kategoriler
Tüm Blog Yazıları

KTM 250 Freeride Rnin Şanzıman Sorunu

4 görüntülenme 20.11.2025 20:30 hicret.dogru51
Merhaba arkadaşlar, KTM 250 Freeride R motosikletimde şanzımanla ilgili bir sorun yaşıyorum. Özellikle vites değiştirirken gıcırtı ve takılma hissediyorum. Bu durum özellikle yokuş yukarı çıkarken daha belirgin hale geliyor. Sorunu servise götürdüm ancak henüz net bir çözüm bulamadık. Yaşadığım bu şanzıman sorunu beni oldukça rahatsız ediyor ve motosikletimi kullanırken güvenimi sarsıyor. Konu hakkında tecrübesi olan veya benzer bir sorun yaşayan var mı? Teşekkürler.

Yorumlar

T
tuncer.Ilteris79
13.02.2025 20:37

Bu tür şanzıman sorunları genellikle KTM 250 Freeride R gibi motosikletlerde yaşanabilir, bir uzmana danışarak şanzıman yağının değiştirilmesi sorunu çözebilir.

K
kazim.Simsek65
13.02.2025 22:26

Bu tür şanzıman sorunları genellikle vites değişiminde sorun yaşanan zincir ve dişlilerden kaynaklanabilir, bu yüzden bir uzmana göstermenizde fayda var.

M
meric.koldas59
14.02.2025 01:40

Merhaba, KTM 250 Freeride R'nin şanzıman sorunuyla karşılaşman gerçekten can sıkıcı olabilir. Bu tür durumlarda öncelikle yetkili bir servise başvurmanı öneririm. Profesyonel bir inceleme sonrasında sorunun kaynağı belirlenip uygun bir çözüm bulunabilir. Güvenilir ve tecrübeli bir servis, motosikletinin sorununu en kısa sürede çözecektir.