Merhaba arkadaşlar, KTM 300 EXC Six Days TPI model motosikletimde gaz koluyla ilgili bir sorun yaşıyorum. Gaz kolu, ani ve...
Merhaba arkadaşlar, KTM 300 EXC Six Days motosikletimde gaz kolunda bir sorun yaşıyorum. Gaz kolu, sık sık sıkışıyor ve düzgün...
Merhaba, KTM 250 EXC Six Days model motosikletimde vites geçiş sorunu yaşıyorum. Özellikle yüksek devirlerde vitesi yükseltirken ya da düşürürken...
Merhaba, KTM 250 EXC-F Six Days motosikletimde vites geçişleriyle ilgili bir sorun yaşıyorum. Özellikle yavaş hızlarda vites değiştirirken sıkıntı yaşıyorum....
Yokuş yukarı çıkarken KTM 300 EXC Six Days motosikletimin motor gücünde bir düşüş yaşıyorum. Özellikle daha dik yokuşlarda hızımı korumakta...
Merhaba, yeni aldığım KTM 250 EXC Six Days model motosikletimde vites değişimi sorunu yaşıyorum. Özellikle 2. vitesten 3. vitese geçerken...
Merhaba arkadaşlar, KTM 250 EXC Six Days TPI model motosikletimde son zamanlarda bir ateşleme sorunu yaşıyorum. Motosikleti çalıştırmak için anahtarı...
Merhaba, KTM 250 EXC-F Six Days model motosikletimde vites geçiş sorunu yaşıyorum. Özellikle yüksek devirlerde vites değiştirmeye çalıştığımda geçişlerde sıkıntı...
Merhaba arkadaşlar, KTM 450 EXC-F Six Days motosikletimde maalesef şanzımanla ilgili bir sorun yaşıyorum. Özellikle vites değiştirirken gıcırtı ve takılma...
Merhaba arkadaşlar, KTM 450 EXC-F Six Days motosikletimde gaz kolunda bir sorun yaşıyorum. Gaz kolu bazen istemsizce sıkışıyor ve kilitleniyor....
Merhaba, yeni KTM 300 EXC Six Days’imde vites değiştirme sorunu yaşıyorum. Özellikle yüksek devirlerde vitesi yükseltmekte zorlanıyorum ve sık sık...
Merhaba, KTM 250 EXC-F Six Days kullanan biriyim ve son zamanlarda vites değiştirme konusunda bir sorun yaşıyorum. Özellikle yüksek devirlerde...
Merhaba arkadaşlar, KTM 300 EXC Six Days TPI motosikletimin devir sensöründe bir arıza yaşıyorum. Motosiklet çalışırken aniden devirler düşüyor ve...
Merhaba arkadaşlar, KTM 350 EXC-F Six Days motosikletimde vites değiştirme sorunu yaşıyorum. Özellikle 1. vitesten 2. vitese geçişte sıkıntı yaşıyorum....
Merhaba, KTM 250 EXC Six Days model motosikletimde vites geçişleriyle ilgili bir sorun yaşıyorum. Özellikle yüksek devirlerde vites değiştirmeye çalıştığımda...
Merhaba, KTM 300 EXC Six Days model motosikletimde gaz koluyla ilgili bir arıza yaşıyorum. Gaz kolu normalde tam gazda iken...
Merhaba, KTM 350 EXC-F Six Days motosikletimde vites değiştirme sorunu yaşıyorum. Özellikle yüksek viteslerde, vitesi yükseltmekte zorlanıyorum ve bazen vites...
Merhaba, KTM 250 EXC Six Days TPI sahibiyim ve son zamanlarda motosikletimde bir ateşleme sorunu yaşıyorum. Motosikletimi çalıştırdığımda ilk seferde...
Şanzıman sorunları sıkça karşılaşılan bir durum, en iyisi yetkili servise danışarak çözüm bulmaya çalışmak olabilir.
Merhaba, KTM 300 EXC Six Days TPI’nın şanzıman sorunuyla ilgili olarak öncelikle yetkili servise danışmanızı öneririm. Profesyonel bir bakım ve gerekli kontrollerin yapılması sorunun çözümüne yardımcı olabilir.