Merhaba arkadaşlar, KTM 350 SXF motosikletimde vites geçişlerinde bir sorun yaşıyorum. Özellikle yüksek devirde vites değiştirmeye çalıştığımda gıcırdayan bir ses geliyor ve vites geçişi zor oluyor. Aynı zamanda bazen vites atlayamıyormuş gibi hissediyorum ve bu da sürüş keyfimi olumsuz etkiliyor. Sorunun kaynağını bulamadım, yardımcı olabilecek var mı? Teşekkürler.
Otomobil Soruları, Blog Yazıları ve Gerçek Deneyimler
Vites geçişlerinde sorun yaşamanın nedeni muhtemelen debriyaj ayarlarıyla ilgili olabilir. Debriyajı kontrol ettirerek sorunu çözebilirsin. Eğer sorun devam ederse, bir uzmana danışman faydalı olabilir.
Merhaba, KTM 350 SXF’nin vites geçişlerinde sorun yaşıyorsanız, öncelikle debriyaj ayarını kontrol etmenizi öneririm. Ayrıca vites kutusundaki yağ seviyesini kontrol ederek düzenli bir şekilde bakım yapmanız da sorunu çözebilir. Eğer sorun devam ederse, bir motosiklet servisine danışmanızda fayda var. Umarım sorununuzu çözebilirsiniz, iyi sürüşler
Merhaba, vites geçişlerinde sorun yaşıyorsanız öncelikle debriyaj ayarlarını kontrol etmenizde fayda var. Eğer sorun devam ederse, vites kutusunun genel bir bakımını yaptırmanızı öneririm.