Merhaba arkadaşlar, KTM 890 Duke R motosikletimde gaz kelebeği sorunu yaşıyorum. Gaz kelebeği, hızlanma esnasında istikrarsızlık ve güç kaybı yaşanmasına...
Merhaba arkadaşlar, KTM 200 Duke motosikletimde son zamanlarda gaz kelebeği ile ilgili bir sorun yaşıyorum. Gazı açtığımda motorun tepkisi gecikiyor...
Merhaba arkadaşlar, KTM 200 Duke motosikletimde gaz kelebeği sorunu yaşıyorum. Motosikleti çalıştırdığımda gaz kelebeği düzgün çalışmıyor ve gaz tepkisi gecikmeli...
Merhaba arkadaşlar, KTM 1290 Super Duke R model motosikletimde gaz kelebeği sorunu yaşıyorum. Gaz kelebeği ani olarak tepki vermiyor ve...
Merhaba arkadaşlar, son zamanlarda KTM 1390 Super Duke R motosikletimde bir gaz kelebeği sorunu yaşıyorum. Gaz kelebeği açılışında ve kapanışında...
Merhaba arkadaşlar, KTM 390 Duke motosikletimde son zamanlarda gaz kelebeği ile ilgili bir sorun yaşıyorum. Gaz kolu sıkışıyor gibi hissediyor...
Merhaba arkadaşlar, KTM 990 Duke motosikletimde son zamanlarda gaz kelebeğiyle ilgili bir sorun yaşıyorum. Gaz kelebeği zaman zaman istemsiz bir...
Merhaba arkadaşlar, KTM 1290 Super Duke R motosikletimde gaz kelebeği sorunu yaşıyorum. Motosikletimi çalıştırdığımda gaz kelebeği açılmıyor ve gaz vermeme...
Merhaba arkadaşlar, KTM 200 Duke motosikletimde son zamanlarda gaz kelebeğiyle ilgili bir sorun yaşıyorum. Gaz açma konusunda istikrarsızlık yaşıyor ve...
Gaz kelebeği sorunu genellikle kir veya toz birikmesinden kaynaklanabilir. Kelebeği temizlemek ve düzenli bakım yapmak sorunu çözebilir.
KTM 390 Duke’un gaz kelebeği sorunuyla ilgili olarak birçok sürücünün karşılaştığını biliyorum. Bu sorunu çözmek için öncelikle gaz kelebeğinin temizlenmesi veya değiştirilmesi gerekebilir. Ancak bazen elektrik bağlantılarının da kontrol edilmesi sorunu çözebilir. Umarım bu öneriler işine yarar
Gaz kelebeği sorunu genellikle kirli veya sıkışmış bir kelebekten kaynaklanır, temizleyerek veya değiştirerek sorunu çözebilirsin.