Merhaba, KTM 390 Duke motosikletimde motor yağı sızıntısı sorunu yaşıyorum. Yakın zamanda motosikletimi kullanırken alt kısımdan yağ lekeleri fark ettim. Motor yağı seviyesini kontrol ettiğimde sürekli bir azalma olduğunu gördüm. Sorunun kaynağını bulamadım ve ne yapmam gerektiği konusunda bir fikrim yok. Bu durum beni oldukça endişelendiriyor ve motosikletimin performansını etkilemesinden korkuyorum. Yağ sızıntısıyla ilgili tecrübesi olan veya benzer bir sorunu yaşamış olan varsa paylaşırsa çok sevinirim. Teşekkürler.
Otomobil Soruları, Blog Yazıları ve Gerçek Deneyimler
Motor yağı sızıntısı genellikle contalardan veya bağlantı noktalarından kaynaklanır. Bu durumu kontrol etmek için öncelikle contaları ve bağlantı noktalarını detaylıca incelemenizi öneririm.
Yağ sızıntısı genellikle contalardan kaynaklanır. Contaların kontrol edilmesi ve gerektiğinde değiştirilmesi sorunu çözebilir. Umarım bu öneri işine yarar!
Motor yağı sızıntısı sorunu genellikle contalardan kaynaklanır. Öncelikle contaların sıkı olduğundan emin olmalısınız. Eğer sorun devam ederse, bir servise danışmanızı öneririm. Umarım sorunu çözebilirsiniz.