Merhaba arkadaşlar, KTM 250 EXC Six Days motosikletimde son zamanlarda gaz kelebeği sorunu yaşıyorum. Gaz kolu açıldığında gaza tepki alamıyorum...
Merhaba arkadaşlar, motosikletimdeki KTM 250 EXC Six Days TPI modelinde gaz kelebeğiyle ilgili bir sorun yaşıyorum. Gaz verdiğimde motorun tepkisi...
Merhaba arkadaşlar, KTM 450 EXC motosikletimde son zamanlarda gaz kelebeği ile ilgili bir sorun yaşıyorum. Gaz kelebeği açıldığında motorun tepki...
Merhaba arkadaşlar, KTM 250 EXC Six Days TPI model motosikletimde gaz kelebeği sorunu yaşıyorum. Motosikletimi çalıştırdığımda gaz kelebeği sıkışıyor ve...
Merhaba arkadaşlar, KTM 300 EXC TPI motosikletimde son zamanlarda gaz kelebeği sorunu yaşıyorum. Gaz kelebeği açıldığında motorun tepkisi oldukça yavaş...
Merhaba arkadaşlar, KTM 250 EXC Six Days motosikletimde son zamanlarda gaz kelebeği sorunu yaşıyorum. Motosikletimi çalıştırdığımda gaz kelebeği takılı kalıyor...
Merhaba arkadaşlar, KTM 250 EXC Six Days TPI motosikletimde gaz kelebeği sorunu yaşıyorum. Motosiklet çalışırken gaz kelebeği bazen takılıyor gibi...
Merhaba arkadaşlar, KTM 250 EXC Six Days TPI motosikletimde gaz kelebeği sorunu yaşıyorum. Gazı açtığımda motorun tepkisi çok yavaş oluyor...
Merhaba arkadaşlar, KTM 250 EXC-F Six Days motosikletimde gaz kelebeği ile ilgili bir sorun yaşıyorum. Motosikletimi çalıştırdığımda gaz kelebeği düzgün...
KTM 400 EXC’nin gaz kelebeği sorunuyla karşılaşan birçok kişi var gibi görünüyor. Bu tür durumlarda genellikle gaz kelebeği temizliği yapılması gerekebilir. Eğer sorun devam ederse, bir uzmandan yardım almanızda fayda var. Umarım sorununuzu çözebilirsiniz
Gaz kelebeği sorunu genellikle kir veya toz birikmesinden kaynaklanır. Kelebeği düzenli olarak temizlemek sorunu çözebilir.