Merhaba arkadaşlar, KTM 400 EXC motosikletimde vites geçiş sorunu yaşıyorum. Özellikle yüksek devirlerde vites değiştirmeye çalıştığımda sıkıntı yaşıyorum. Vitesi yükseltmeye...
Merhaba arkadaşlar, KTM 300 EXC Six Days TPI motosikletimde şanzımanla ilgili bir sorun yaşıyorum. Özellikle yüksek viteslerde geçişlerde gecikmeler ve...
Merhaba arkadaşlar, KTM 350 EXC-F Six Days motosikletimde vites değiştirme sorunu yaşıyorum. Özellikle 1. vitesten 2. vitese geçişte sıkıntı yaşıyorum....
Merhaba arkadaşlar, KTM 300 EXC TPI model motosikletimde vites geçiş sorunu yaşıyorum. Özellikle yavaş hızlarda vitesi yükseltirken veya düşürürken sıkıntı...
Merhaba arkadaşlar, KTM 350 EXC-F motosikletimde vites geçişlerinde bir sorun yaşıyorum. Özellikle yavaş hızlarda vites değiştirmeye çalıştığımda sıkıntı çıkıyor. Vitesi...
Merhaba arkadaşlar, KTM 250 EXC Six Days TPI model motosikletimde vites değiştirme sorunu yaşıyorum. Özellikle yüksek devirlerde vitesi yukarı veya...
Merhaba arkadaşlar, KTM 300 EXC Six Days model motosikletimde vites sorunu yaşıyorum. Özellikle 2. vitesten 3. vitese geçerken sıkıntı yaşıyorum....
Merhaba arkadaşlar, KTM 530 EXC model motosikletimde vites geçiş sorunu yaşıyorum. Özellikle yüksek devirlerde vitesi yükseltmeye çalıştığımda, geçişte sıkıntı yaşıyorum....
Merhaba arkadaşlar, KTM 250 EXC-F motosikletimde şanzımanla ilgili bir sorun yaşıyorum. Özellikle yüksek devirlerde vites geçişlerinde gecikme ve sarsıntılar oluyor....
Merhaba, KTM 400 EXC’nizde yaşadığınız vites geçiş sorununu çözmek için öncelikle debriyaj ayarlarını kontrol etmenizi öneririm. Eğer debriyajda bir sorun yoksa, şanzıman yağı seviyesini ve kalitesini kontrol etmek de faydalı olabilir. Son olarak, zincir ve dişli ayarlarını kontrol ederek sorunu gidermeyi deneyebilirsiniz. Umarım bu öneriler sorununuzu çözmenize yardımcı olur.
Vites geçiş sorununun sebebi genellikle zincir ve dişli aşınması olabilir. Zinciri ve dişlileri kontrol ettirerek sorunu çözebilirsin.