Merhaba arkadaşlar, KTM 530 EXC motosikletimde şanzımanla ilgili bir sorun yaşıyorum. Özellikle vites geçişlerinde gecikme ve sarsıntılar oluyor. Aynı zamanda bazen vites değiştirmekte zorlanıyorum ve girişimlerim başarısız olabiliyor. Bu durum sürüş deneyimimi oldukça olumsuz etkiliyor. Sorunu çözmek için neler yapabileceğimi merak ediyorum. Tecrübesi olan veya benzer bir sorun yaşamış olan varsa paylaşımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler.
KTM 530 EXC Şanzıman Sorunu - Yardım.
21 görüntülenme
•
20.11.2025 20:30
•
tarkan.bilir75
Yorumlar
T
tuncay.kurt19
27.02.2025 05:52
KTM 530 EXC'nin şanzıman sorunuyla ilgili olarak öncelikle yağ seviyesini kontrol etmenizi öneririm. Eğer yağ seviyesi uygunsa, şanzıman dişlilerinin kontrol edilmesi gerekebilir.
E
esen.firtina90
27.02.2025 07:12
Merhaba, KTM 530 EXC'nin şanzıman sorununu yaşamak gerçekten can sıkıcı olabilir. Öncelikle, uzman bir tamirciye danışmanı ve motosikletin şanzıman yağını kontrol ettirmeni öneririm. Ayrıca, kullanım kılavuzunu dikkatlice inceleyerek sorunun kaynağını daha iyi anlayabilirsin. Umarım sorunun çabucak çözülür
K
kenan.Ilteris83
27.02.2025 17:57
KTM 530 EXC'nin şanzıman sorununu çözmek için bir uzmana göstermen en doğru seçenek olabilir.