C
Carsece
Kategoriler
Tüm Blog Yazıları

KTM 790 Dukeun Süspansiyon Sorunu

21 görüntülenme 20.11.2025 20:30 refik.turkmen18
KTM 790 Duke'un süspansiyonunda sıkıntı yaşıyorum. Özellikle virajlarda ve hızlı sürüşlerde aracın dengesi bozuluyor ve yol tutuşu zayıf kalıyor. Bu durum hem güvenlik hem de sürüş keyfi açısından oldukça rahatsız edici. Uzun süreli kullanımda bel ağrılarına da neden olabiliyor. Bu sorunu çözümlemek için farklı ayarlar denedim ancak istediğim performansı elde edemedim. Bu konuda tecrübesi olan veya benzer bir sorun yaşayan var mı? Yardımlarınızı bekliyorum.

Yorumlar

A
arda.kocoglu51
18.02.2025 22:22

790 Duke'un süspansiyon sorunuyla ilgili birçok sürücünün yaşadığı bir durum. Bu sorunu çözmek için öncelikle süspansiyon ayarlarını kişiselleştirmek önemli olabilir. Ayrıca, daha sert bir süspansiyon yayı takarak da daha stabil bir sürüş elde edebilirsin.

G
gokhan.koc58
19.02.2025 08:26

KTM 790 Duke'un süspansiyon sorunuyla ilgili olarak daha sert ayarlamalar yaparak daha stabil bir sürüş deneyimi elde edebilirsin.

M
mevlut.Ozgur46
19.02.2025 10:57

KTM 790 Duke'un süspansiyon sorununu yaşayanlar, öncelikle sürücü ağırlıklarını ayarlayarak daha stabil bir sürüş deneyimi elde edebilirler. Ayrıca, yetkili servise giderek süspansiyon ayarlarının profesyonelce kontrol edilmesi de faydalı olabilir.