Merhaba, Kymco Agility 16+ 125i adlı motosikletimde bir sorun yaşıyorum. Son zamanlarda gaz verme konusunda bir sıkıntı var gibi görünüyor....
Merhaba, Kymco Agility City 125 model motosikletimde bir sorun yaşıyorum. Gaz kolu çevrildiğinde motorun tepki vermediğini fark ettim. Gaz vermemeye...
Merhaba, Kymco Agility City 125 motosikletimde son zamanlarda gaz verme sorunu yaşıyorum. Gaz kolu tam gaz vermemize rağmen motor bir...
Merhaba, Kymco Agility City 125 motosikletimde son zamanlarda gaz verme konusunda bir sorun yaşıyorum. Motoru çalıştırdığımda gaz kolu tam gaz...
Merhaba arkadaşlar, Kymco Agility 50 motosikletimde bir sorun yaşıyorum. Gaz verdiğimde motorun tepki vermediğini fark ettim. Bir süre sonra motorun...
Merhaba, Kymco Agility S 125 model motosikletimde son zamanlarda gaz verme sorunu yaşıyorum. Motosikleti çalıştırdığımda normal bir şekilde çalışıyor ancak...
Merhaba arkadaşlar, Kymco Agility 50 motosikletimde bir sorun yaşıyorum. Son zamanlarda gaz verdiğimde istediğim hız ve gücü alamıyorum. Motorun performansı...
Merhaba arkadaşlar, Kymco Agility 50 model motosikletimde bir sorun yaşıyorum. Son zamanlarda gaz verdiğimde beklenen tepkiyi alamıyorum ve motosiklet istediğim...
Merhaba, Kymco Agility Carry 50i 4T model motosikletimde bir sorun yaşıyorum. Gaz verdiğimde istediğim hızı alamıyorum ve motorun tepkisi oldukça...
Merhaba, Kymco Agility S 125 model motosikletimde son zamanlarda gaz vermeme sorunu yaşıyorum. Motosikleti çalıştırdığımda normal şekilde çalışıyor ancak gaz...
Merhaba, Kymco Agility S 125 model motosikletimde son zamanlarda gaz verme konusunda sorun yaşıyorum. Motosikleti çalıştırdığımda motor normal şekilde çalışıyor...
Merhaba, Kymco Agility City 125 model motosikletimde son zamanlarda gaz verme konusunda ciddi sıkıntılar yaşıyorum. Motoru çalıştırdığımda gazı açtığımda beklenen...
Merhaba, Kymco Agility City 200i sahibiyim ve son zamanlarda motosikletimde gaz vermeme sorunu yaşıyorum. Gaz kolu açık olmasına rağmen motor...
Merhaba, Kymco Agility City 125 model motosikletimde bir sorun yaşıyorum. Gazı açtığımda beklenen hız ve ivmeyi alamıyorum. Motor sanki yeterince...
Merhaba, Kymco Agility 150 motosikletimde son zamanlarda bir sorun yaşıyorum. Motosikleti çalıştırdığımda gaz verdiğimde istediğim hızı alamıyorum ve motorun tepkisi...
Yağ değişimi ve hava filtresini kontrol ettirdin mi? Bu parçaların temiz ve düzgün çalışır durumda olması gaz vermeme sorununu çözebilir.
Muhtemelen karbüratörde bir sorun olabilir, temizletmeyi veya değiştirmeyi düşünebilirsin.
Kymco Agility 150’nin gaz vermemesi genellikle yakıt hattı veya karbüratör sorunlarından kaynaklanabilir. Öncelikle yakıt hattını kontrol edip temizlemenizi öneririm. Eğer sorun devam ederse, karbüratörü de kontrol ettirmenizde fayda var.