Merhaba, Kymco Agility 16+ 125i adlı motosikletimde bir sorun yaşıyorum. Son zamanlarda gaz verme konusunda bir sıkıntı var gibi görünüyor....
Merhaba arkadaşlar, Kymco Agility 16+ 125i model motosikletimde bir sorun yaşıyorum. Gaz verdiğimde motor tepki vermiyor ve hızlanmıyor. Bu durum...
Merhaba arkadaşlar, Kymco Agility S 125 motosikletimde bir sorun yaşıyorum. Gaz kolunu açtığımda motor bir türlü istediğim hızda gitmiyor. Gaz...
Merhaba, Kymco Agility City 125 model motosikletimde bir sorun yaşıyorum. Gaz kolu çevrildiğinde motorun tepki vermediğini fark ettim. Gaz vermemeye...
Merhaba arkadaşlar, Kymco Agility 16+ 150 model motosikletimde gaz verme sorunu yaşıyorum. Motosikleti çalıştırdığımda motor normal bir şekilde çalışıyor ancak...
Merhaba, Kymco Agility S 125 model motosikletimde bir sorun yaşıyorum. Motosikleti çalıştırdığımda gaz vermememe rağmen motorun devri yükselmiyor ve ilerlemiyor....
Merhaba, Kymco Agility City 125 motosikletimde son zamanlarda gaz verme sorunu yaşıyorum. Gaz kolu tam gaz vermemize rağmen motor bir...
Merhaba, Kymco Agility City 125 motosikletimde son zamanlarda gaz verme konusunda bir sorun yaşıyorum. Motoru çalıştırdığımda gaz kolu tam gaz...
Merhaba, Kymco Agility S 125 model motosikletimde bir süredir gaz verme sorunu yaşıyorum. Motosikleti çalıştırdığımda gaz kolu açık olmasına rağmen...
Merhaba arkadaşlar, Kymco Agility City 125 motosikletimde bir sorun yaşıyorum. Gaz kolu açık olmasına rağmen motosikletimin hızlanmaması ve gaz vermeyi...
Merhaba, Kymco Agility S 125 model motosikletimde son zamanlarda gaz verme sorunu yaşıyorum. Motosikleti çalıştırdığımda normal bir şekilde çalışıyor ancak...
Merhaba, Kymco Agility City 125 model motosikletimde bir sorun yaşıyorum. Motosikletimi çalıştırdığımda gaz vermememe rağmen motorun hızlanmadığını fark ettim. Özellikle...
Merhaba arkadaşlar, Kymco Agility 150 model motosikletimde son zamanlarda gaz verme konusunda sorun yaşıyorum. Motosikleti çalıştırdığımda gaz kolu normal şekilde...
Merhaba, Kymco Agility S 125 model motosikletimde bir sorun yaşıyorum. Gaz verdiğimde beklenen hız ve güç yerine motosikletimin tepkisi oldukça...
Merhaba, Kymco Agility S 125 model motosikletimde bir sorun yaşıyorum. Motosikleti çalıştırdığımda gaz vermememe rağmen motorun tepki vermediğini fark ettim....
Merhaba, Kymco Agility S 125 model motosikletimde bir sorun yaşıyorum. Motosikletimi çalıştırdığımda gaz verirken bir tepki alamıyorum. Motorun çalıştığını hissediyorum...
Merhaba, Kymco Agility Delivery 125i motosikletimde bir sorun yaşıyorum. Gaz kolunu çevirdiğimde motor istediğim hızda ilerlemiyor ve güçsüz bir şekilde...
Merhaba, Kymco Agility S 125 model motosikletimde son zamanlarda gaz vermeme sorunu yaşıyorum. Motosikleti çalıştırdığımda normal şekilde çalışıyor ancak gaz...
Aracınızın gaz vermeme sorununun nedeni muhtemelen yakıt filtresi veya karbüratördeki tıkanıklıktan kaynaklanıyor olabilir. Bir servise giderek bu parçaların kontrol ettirilmesini tavsiye ederim.