Merhaba arkadaşlar, Kymco Agility 16+ 125i model motosikletimde bir sorun yaşıyorum. Gaz verdiğimde motor tepki vermiyor ve hızlanmıyor. Bu durum...
Merhaba, Kymco Agility City 125 model motosikletimde bir sorun yaşıyorum. Gaz kolu çevrildiğinde motorun tepki vermediğini fark ettim. Gaz vermemeye...
Merhaba arkadaşlar, Kymco Agility 16+ 150 model motosikletimde gaz verme sorunu yaşıyorum. Motosikleti çalıştırdığımda motor normal bir şekilde çalışıyor ancak...
Merhaba, Kymco Agility S 125 model motosikletimde bir süredir gaz verme sorunu yaşıyorum. Motosikleti çalıştırdığımda gaz kolu açık olmasına rağmen...
Merhaba, Kymco Agility S 125 model motosikletimde son zamanlarda gaz verme sorunu yaşıyorum. Motosikleti çalıştırdığımda normal bir şekilde çalışıyor ancak...
Merhaba, Kymco Agility S 125 model motosikletimde bir sorun yaşıyorum. Motosikleti çalıştırdığımda gaz vermememe rağmen motorun tepki vermediğini fark ettim....
Merhaba, Kymco Agility S 125 model motosikletimde son zamanlarda gaz vermeme sorunu yaşıyorum. Motosikleti çalıştırdığımda normal şekilde çalışıyor ancak gaz...
Merhaba, Kymco Agility S 125 model motosikletimde son zamanlarda gaz verme konusunda sorun yaşıyorum. Motosikleti çalıştırdığımda motor normal şekilde çalışıyor...
Merhaba arkadaşlar, Kymco Agility S 125 model motosikletimde bir sorun yaşıyorum. Gazı açtığımda beklenen tepkiyi vermiyor ve motor bir türlü...
Merhaba, Kymco Agility City 125 model motosikletimde son zamanlarda gaz verme konusunda ciddi sıkıntılar yaşıyorum. Motoru çalıştırdığımda gazı açtığımda beklenen...
Merhaba, Kymco Agility City 125 model motosikletimde bir sorun yaşıyorum. Gazı açtığımda beklenen hız ve ivmeyi alamıyorum. Motor sanki yeterince...
Merhaba arkadaşlar, Kymco Agility S 125 model motosikletimde bir sorun yaşıyorum. Gaz kolu çevrildiğinde motorun tepki vermediğini fark ettim. Motor...
Muhtemelen karbüratörün temizlenmesi gerekiyordur, bu sorun gaz vermeyi engelleyebilir. Bir uzmana kontrol ettirmenizde fayda var.
Muhtemelen karbüratörde bir sorun olabilir. Karbüratörü temizletip, hava filtresini kontrol ettirmenizi öneririm. Böylece motosikletinizin performansında düzelme sağlayabilirsiniz.
Kymco Agility 16+ 150 modelinde gaz vermeme sorunu genellikle hava filtresinin tıkanması veya karbüratördeki sorunlardan kaynaklanabilir. Öncelikle bu parçaları kontrol ettirerek sorunun kaynağını belirleyebilirsiniz.