C
Carsece
Kategoriler
Tüm Blog Yazıları

Kymco Agility City 200i Gaz Kelebeği Sorunu

19 görüntülenme 20.11.2025 20:30 gizem.aksu72
Merhaba arkadaşlar, Kymco Agility City 200i motosikletimde gaz kelebeğiyle ilgili bir sorun yaşıyorum. Motosikletimi çalıştırdığımda gaz kelebeği açılmıyor ve motor istediğim performansı göstermiyor. Sorun genellikle soğuk havalarda ortaya çıkıyor ve zamanla daha sık tekrarlıyor. Bu durum beni oldukça rahatsız ediyor ve motosikletimin performansını olumsuz etkiliyor. Bu konuda daha önce aynı sorunu yaşayan var mı? Çözüm önerilerinizi bekliyorum. Teşekkürler.

Yorumlar

G
gokhan.Oztan35
31.01.2025 02:23

Gaz kelebeği sorunu genellikle kirlenmiş veya sıkışmış bir kelebek mekanizmasından kaynaklanır, bu yüzden kelebeği temizlemek veya değiştirmek sorunu çözebilir.

E
eray.baran40
31.01.2025 02:51

Merhaba, Kymco Agility City 200i'nin gaz kelebeği sorunuyla ilgili olarak öncelikle gaz kelebeği bağlantılarını kontrol etmenizi öneririm. Ardından kelebeğin temizliğini yaparak sorunun çözülüp çözülmediğini kontrol edebilirsiniz. Eğer sorun devam ederse, bir uzmandan destek almanızda fayda var. İyi şanslar

B
berk.peker27
31.01.2025 10:36

Merhaba, Kymco Agility City 200i'nin gaz kelebeği sorunuyla ilgili yaşadığınız sıkıntıyı anlıyorum. Bu tür durumlarda öncelikle gaz kelebeğinin temizliğini yapmanızı öneririm. Eğer sorun devam ederse, bir motosiklet servisine danışarak detaylı bir kontrol yaptırmanız faydalı olabilir. Umarım sorununuzu kısa sürede çözebilirsiniz.