Merhaba arkadaşlar, Kymco Agility 16+ 125i model motosikletimde bir sorun yaşıyorum. Gaz verdiğimde motor tepki vermiyor ve hızlanmıyor. Bu durum...
Merhaba, Kymco Agility City 125 model motosikletimde bir sorun yaşıyorum. Gaz kolu çevrildiğinde motorun tepki vermediğini fark ettim. Gaz vermemeye...
Merhaba arkadaşlar, Kymco Agility 16+ 150 model motosikletimde gaz verme sorunu yaşıyorum. Motosikleti çalıştırdığımda motor normal bir şekilde çalışıyor ancak...
Merhaba, Kymco Agility S 125 model motosikletimde bir sorun yaşıyorum. Motosikleti çalıştırdığımda gaz vermememe rağmen motorun devri yükselmiyor ve ilerlemiyor....
Merhaba, Kymco Agility S 125 model motosikletimde bir süredir gaz verme sorunu yaşıyorum. Motosikleti çalıştırdığımda gaz kolu açık olmasına rağmen...
Merhaba, Kymco Agility S 125 model motosikletimde son zamanlarda gaz verme sorunu yaşıyorum. Motosikleti çalıştırdığımda normal bir şekilde çalışıyor ancak...
Merhaba, Kymco Agility City 125 model motosikletimde bir sorun yaşıyorum. Motosikletimi çalıştırdığımda gaz vermememe rağmen motorun hızlanmadığını fark ettim. Özellikle...
Merhaba, Kymco Agility S 125 model motosikletimde bir sorun yaşıyorum. Motosikleti çalıştırdığımda gaz vermememe rağmen motorun tepki vermediğini fark ettim....
Merhaba, Kymco Agility Carry 50i 4T model motosikletimde bir sorun yaşıyorum. Gaz verdiğimde istediğim hızı alamıyorum ve motorun tepkisi oldukça...
Merhaba, Kymco Agility Carry 50i 4T model motosikletimde bir sorun yaşıyorum. Gaz verdiğimde beklenen hız ve ivmeyi alamıyorum. Motorun gücünde...
Merhaba, Kymco Agility S 125 model motosikletimde son zamanlarda gaz vermeme sorunu yaşıyorum. Motosikleti çalıştırdığımda normal şekilde çalışıyor ancak gaz...
Merhaba, Kymco Agility S 125 model motosikletimde son zamanlarda gaz verme konusunda sorun yaşıyorum. Motosikleti çalıştırdığımda motor normal şekilde çalışıyor...
Merhaba, Kymco Agility 16+ 150 model motosikletimde gaz verme sorunu yaşıyorum. Motosikleti çalıştırdığımda gaz kolunu açtığımda motorun devri düşüyor ve...
Merhaba, Kymco Agility City 125 model motosikletimde son zamanlarda gaz verme konusunda ciddi sıkıntılar yaşıyorum. Motoru çalıştırdığımda gazı açtığımda beklenen...
Merhaba arkadaşlar, Kymco Agility S 125 model motosikletimde bir sorun yaşıyorum. Gaz kolu çevrildiğinde motorun tepki vermediğini fark ettim. Motor...
Muhtemelen karbüratörde bir sorun var gibi duruyor. En yakın servise giderek karbüratörü kontrol ettirmeni öneririm. Bu sorunun gaz vermeme sorununu çözebilir.
Muhtemelen karbüratörde bir sorun var. Karbüratörü temizletip gaz ayarını kontrol ettirmeni öneririm. Eğer sorun devam ederse bir servise göstermen daha iyi olabilir.
Araç elektrik sisteminde bir sorun olabilir, en yakın servise göstermeni öneririm.