Merhaba arkadaşlar, Kymco Agility 16+ 150 model motosikletimde gaz verme sorunu yaşıyorum. Motosikleti çalıştırdığımda motor normal bir şekilde çalışıyor ancak...
Merhaba, Kymco Agility S 125 model motosikletimde bir sorun yaşıyorum. Motosikleti çalıştırdığımda gaz vermememe rağmen motorun devri yükselmiyor ve ilerlemiyor....
Merhaba, Kymco Agility S 125 model motosikletimde bir süredir gaz verme sorunu yaşıyorum. Motosikleti çalıştırdığımda gaz kolu açık olmasına rağmen...
Merhaba, Kymco Agility 50 model motosikletimde bir süredir gaz vermeme sorunu yaşıyorum. Motosikleti çalıştırdığımda motor normal şekilde çalışıyor ancak gaza...
Merhaba, Kymco Agility S 125 model motosikletimde son zamanlarda gaz verme sorunu yaşıyorum. Motosikleti çalıştırdığımda normal bir şekilde çalışıyor ancak...
Merhaba, Kymco Agility City 125 model motosikletimde bir sorun yaşıyorum. Motosikletimi çalıştırdığımda gaz vermememe rağmen motorun hızlanmadığını fark ettim. Özellikle...
Merhaba, Kymco Agility S 125 model motosikletimde bir sorun yaşıyorum. Gaz verdiğimde beklenen hız ve güç yerine motosikletimin tepkisi oldukça...
Merhaba, Kymco Agility S 125 model motosikletimde bir sorun yaşıyorum. Motosikleti çalıştırdığımda gaz vermememe rağmen motorun tepki vermediğini fark ettim....
Merhaba, Kymco Agility Carry 50i 4T model motosikletimde bir sorun yaşıyorum. Gaz verdiğimde istediğim hızı alamıyorum ve motorun tepkisi oldukça...
Merhaba, Kymco Agility Carry 50i 4T model motosikletimde bir sorun yaşıyorum. Gaz verdiğimde beklenen hız ve güç gelmiyor, motosiklet istediğim...
Merhaba, Kymco Agility S 125 model motosikletimde bir sorun yaşıyorum. Motosikletimi çalıştırdığımda gaz verirken bir tepki alamıyorum. Motorun çalıştığını hissediyorum...
Merhaba, Kymco Agility 16+ 150 model motosikletimde gaz verme sorunu yaşıyorum. Motosikleti çalıştırdığımda gaz kolunu açtığımda motorun devri düşüyor ve...
Merhaba arkadaşlar, Kymco Agility S 125 model motosikletimde bir sorun yaşıyorum. Gazı açtığımda beklenen tepkiyi vermiyor ve motor bir türlü...
Merhaba, Kymco Agility City 125 model motosikletimde son zamanlarda gaz verme konusunda ciddi sıkıntılar yaşıyorum. Motoru çalıştırdığımda gazı açtığımda beklenen...
Merhaba, Kymco Agility Carry 50i 4T model motosikletimde bir sorun yaşıyorum. Motoru çalıştırdığımda gaz vermemeye başladı. Gaz kolu tam olarak...
Merhaba, Kymco Agility City 125 model motosikletimde bir sorun yaşıyorum. Gazı açtığımda beklenen hız ve ivmeyi alamıyorum. Motor sanki yeterince...
Merhaba, Kymco Agility Carry 50i 4T model motosikletimde bir sorun yaşıyorum. Gaz verdiğimde istediğim hızı alamıyorum ve motosikletin performansında belirgin...
Araç gaz vermeme sorunu yaşıyorsa öncelikle hava filtresini ve bujiyi kontrol etmek önemli olabilir. Ayrıca karbüratörün temizlenmesi veya ayarlanması gerekebilir. Eğer sorun devam ederse, en yakın yetkili servise başvurmanızda fayda var.
Eğer Kymco Agility S 125 gaz vermiyorsa, öncelikle hava filtresini ve bujiyi kontrol etmen iyi olabilir. Sorunun sebebi genellikle bu parçalardan kaynaklanabiliyor.
Muhtemelen karbüratörde tıkanıklık olabilir. Karbüratörü temizletmeyi veya ayarlatmayı deneyebilirsin. Ayrıca hava filtresini kontrol etmekte fayda var. Eğer sorun devam ederse bir servise göstermek en iyisi olabilir.