Merhaba, Kymco Agility S 125 model motosikletimde bir sorun yaşıyorum. Motosikleti çalıştırdığımda gaz vermememe rağmen motorun tepki vermediğini fark ettim. Gaz kolu boşa dönüyor gibi hissediliyor ve hızlanma olmuyor. Bu durum sürüşümü oldukça zorlaştırıyor ve güvenlik endişesi yaratıyor. Sorunun kaynağını bulamadım ve çözüm konusunda yardıma ihtiyacım var. Bu konuda tecrübesi olan veya benzer bir sorun yaşamış olan varsa paylaşımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler.
Kymco Agility S 125 Gaz Vermiyor
17 görüntülenme
•
20.11.2025 20:30
•
fuat.Caliskan12
Yorumlar
K
korhan.efeoglu72
11.02.2025 21:12
Muhtemelen gaz kelebeği veya yakıt hattıyla ilgili bir sorun olabilir. İlk olarak gaz kelebeğini kontrol etmekte fayda var, eğer sorun orada değilse yakıt hattını kontrol ettirmenizi öneririm. Umarım sorunu çabucak çözebilirsiniz
S
serdar.guler14
11.02.2025 21:45
Araçınızın gaz vermeme sorununun nedeni genellikle hava filtresinin tıkanması olabilir. Hava filtresini kontrol edip temizleyerek sorunu çözebilirsiniz. Eğer sorun devam ederse, bu durumda karbüratörün temizlenmesi veya ayarlanması gerekebilir.
C
cansel.goksel66
12.02.2025 03:35
Gaz vermeme sorununun sebebi muhtemelen yakıt hattındaki tıkanıklık olabilir, bir uzmana kontrol ettirmen faydalı olabilir.