Merhaba arkadaşlar, Kymco Agility 16+ 125i model motosikletimde bir sorun yaşıyorum. Gaz verdiğimde motor tepki vermiyor ve hızlanmıyor. Bu durum...
Merhaba, Kymco Agility City 125 model motosikletimde bir sorun yaşıyorum. Gaz kolu çevrildiğinde motorun tepki vermediğini fark ettim. Gaz vermemeye...
Merhaba arkadaşlar, Kymco Agility 16+ 150 model motosikletimde gaz verme sorunu yaşıyorum. Motosikleti çalıştırdığımda motor normal bir şekilde çalışıyor ancak...
Merhaba, Kymco Agility S 125 model motosikletimde bir süredir gaz verme sorunu yaşıyorum. Motosikleti çalıştırdığımda gaz kolu açık olmasına rağmen...
Merhaba, Kymco Agility 50 model motosikletimde bir süredir gaz vermeme sorunu yaşıyorum. Motosikleti çalıştırdığımda motor normal şekilde çalışıyor ancak gaza...
Merhaba, Kymco Agility S 125 model motosikletimde son zamanlarda gaz verme sorunu yaşıyorum. Motosikleti çalıştırdığımda normal bir şekilde çalışıyor ancak...
Merhaba arkadaşlar, Kymco Agility 150 model motosikletimde son zamanlarda gaz verme konusunda sorun yaşıyorum. Motosikleti çalıştırdığımda gaz kolu normal şekilde...
Merhaba, Kymco Agility Carry 50i 4T model motosikletimde bir sorun yaşıyorum. Gaz verdiğimde istediğim hızı alamıyorum ve motorun tepkisi oldukça...
Merhaba, Kymco Agility Carry 50i 4T model motosikletimde bir sorun yaşıyorum. Gaz verdiğimde beklenen hız ve ivmeyi alamıyorum. Motorun gücünde...
Merhaba, Kymco Agility S 125 model motosikletimde son zamanlarda gaz vermeme sorunu yaşıyorum. Motosikleti çalıştırdığımda normal şekilde çalışıyor ancak gaz...
Merhaba, Kymco Agility S 125 model motosikletimde son zamanlarda gaz verme konusunda sorun yaşıyorum. Motosikleti çalıştırdığımda motor normal şekilde çalışıyor...
Merhaba arkadaşlar, Kymco Agility S 125 model motosikletimde bir sorun yaşıyorum. Gazı açtığımda beklenen tepkiyi vermiyor ve motor bir türlü...
Merhaba, Kymco Agility City 125 model motosikletimde bir sorun yaşıyorum. Gazı açtığımda beklenen hız ve ivmeyi alamıyorum. Motor sanki yeterince...
Merhaba, Kymco Agility Carry 50i 4T model motosikletimde bir sorun yaşıyorum. Gaz verdiğimde istediğim hızı alamıyorum ve motosikletin performansında belirgin...
Merhaba arkadaşlar, Kymco Agility S 125 model motosikletimde bir sorun yaşıyorum. Gaz kolu çevrildiğinde motorun tepki vermediğini fark ettim. Motor...
Muhtemelen gaz kelebeği veya yakıt hattıyla ilgili bir sorun olabilir. İlk olarak gaz kelebeğini kontrol etmekte fayda var, eğer sorun orada değilse yakıt hattını kontrol ettirmenizi öneririm. Umarım sorunu çabucak çözebilirsiniz!
Araçınızın gaz vermeme sorununun nedeni genellikle hava filtresinin tıkanması olabilir. Hava filtresini kontrol edip temizleyerek sorunu çözebilirsiniz. Eğer sorun devam ederse, bu durumda karbüratörün temizlenmesi veya ayarlanması gerekebilir.
Gaz vermeme sorununun sebebi muhtemelen yakıt hattındaki tıkanıklık olabilir, bir uzmana kontrol ettirmen faydalı olabilir.