Merhaba, Kymco Agility S 125 model motosikletimde bir süredir gaz verme sorunu yaşıyorum. Motosikleti çalıştırdığımda gaz kolu açık olmasına rağmen...
Merhaba, Kymco Agility S 125 model motosikletimde son zamanlarda gaz verme sorunu yaşıyorum. Motosikleti çalıştırdığımda normal bir şekilde çalışıyor ancak...
Merhaba arkadaşlar, Kymco Agility 50 model motosikletimde bir sorun yaşıyorum. Son zamanlarda gaz verdiğimde beklenen tepkiyi alamıyorum ve motosiklet istediğim...
Merhaba, Kymco Agility S 125 model motosikletimde bir sorun yaşıyorum. Motosikleti çalıştırdığımda gaz vermememe rağmen motorun tepki vermediğini fark ettim....
Merhaba, Kymco Agility Carry 50i 4T model motosikletimde bir sorun yaşıyorum. Gaz verdiğimde istediğim hızı alamıyorum ve motorun tepkisi oldukça...
Merhaba, Kymco Agility Carry 50i 4T model motosikletimde bir sorun yaşıyorum. Gaz verdiğimde beklenen hız ve güç gelmiyor, motosiklet istediğim...
Merhaba, Kymco Agility 16+ 150 model motosikletimde gaz verme sorunu yaşıyorum. Motosikleti çalıştırdığımda gaz kolunu açtığımda motorun devri düşüyor ve...
Merhaba, Kymco Agility Carry 50i 4T model motosikletimde gaz verme sorunu yaşıyorum. Motosikleti çalıştırdığımda motor normal şekilde çalışıyor ancak gaza...
Merhaba, Kymco Agility Carry 50i 4T model motosikletimde bir sorun yaşıyorum. Gaz verdiğimde istediğim hızı alamıyorum ve motosikletin performansında belirgin...
Gaz vermeme sorununun nedeni genellikle karbüratördeki tıkanıklık olabilir. Karbüratörü temizletip gaz akışını kontrol ettirmenizi öneririm, bu sorunu genellikle çözecektir.