Merhaba arkadaşlar, Kymco Agility City 200i motosikletimde bir sorun yaşıyorum. Gaz kolu açık olmasına rağmen motor bir türlü hızlanmıyor ve...
Merhaba arkadaşlar, Kymco Agility 125’imde son zamanlarda gaz verme konusunda bir problem yaşıyorum. Motoru çalıştırdığımda gazı açtığımda beklenen hızlanma olmuyor...
Merhaba arkadaşlar, Kymco Agility 16+ 125i model motosikletimde bir sorun yaşıyorum. Gaz verdiğimde motor tepki vermiyor ve hızlanmıyor. Bu durum...
Merhaba arkadaşlar, Kymco Agility 16+ 150 model motosikletimde gaz verme sorunu yaşıyorum. Motosikleti çalıştırdığımda motor normal bir şekilde çalışıyor ancak...
Merhaba arkadaşlar, Kymco Agility 50 motosikletimde bir sorun yaşıyorum. Gaz verdiğimde motorun tepki vermediğini fark ettim. Bir süre sonra motorun...
Merhaba arkadaşlar, Kymco Agility 125 sahibiyim ve son zamanlarda motosikletim gaz verme konusunda sorun yaşıyorum. Motosikleti çalıştırdığımda gaz kolu açık...
Merhaba arkadaşlar, Kymco Agility 50 motosikletimde bir sorun yaşıyorum. Son zamanlarda gaz verdiğimde istediğim hız ve gücü alamıyorum. Motorun performansı...
Merhaba arkadaşlar, Kymco Agility S 125 model motosikletimde bir sorun yaşıyorum. Gazı açtığımda beklenen tepkiyi vermiyor ve motor bir türlü...
Merhaba arkadaşlar, Kymco Agility Delivery 125i motosikletimde bir sorun yaşıyorum. Gazı açtığımda motorun tepki vermediğini fark ettim. Özellikle düşük devirlerde...
Merhaba arkadaşlar, Kymco Agility S 125 model motosikletimde bir sorun yaşıyorum. Gaz kolu çevrildiğinde motorun tepki vermediğini fark ettim. Motor...
Muhtemelen gaz kelebeği veya yakıt hattında bir sorun olabilir. Bu durumda önce gaz kelebeğini kontrol etmeni ve ardından yakıt hattını temizletmeni öneririm.