Merhaba arkadaşlar, Kymco Agility 16+ 125i model motosikletimde bir sorun yaşıyorum. Gaz verdiğimde motor tepki vermiyor ve hızlanmıyor. Bu durum...
Merhaba, Kymco Agility City 125 model motosikletimde bir sorun yaşıyorum. Gaz kolu çevrildiğinde motorun tepki vermediğini fark ettim. Gaz vermemeye...
Merhaba arkadaşlar, Kymco Agility 16+ 150 model motosikletimde gaz verme sorunu yaşıyorum. Motosikleti çalıştırdığımda motor normal bir şekilde çalışıyor ancak...
Merhaba, Kymco Agility S 125 model motosikletimde bir sorun yaşıyorum. Motosikleti çalıştırdığımda gaz vermememe rağmen motorun devri yükselmiyor ve ilerlemiyor....
Merhaba, Kymco Agility 50 model motosikletimde bir süredir gaz vermeme sorunu yaşıyorum. Motosikleti çalıştırdığımda motor normal şekilde çalışıyor ancak gaza...
Merhaba, Kymco Agility S 125 model motosikletimde son zamanlarda gaz verme sorunu yaşıyorum. Motosikleti çalıştırdığımda normal bir şekilde çalışıyor ancak...
Merhaba, Kymco Agility City 125 model motosikletimde bir sorun yaşıyorum. Motosikletimi çalıştırdığımda gaz vermememe rağmen motorun hızlanmadığını fark ettim. Özellikle...
Merhaba, Kymco Agility S 125 model motosikletimde bir sorun yaşıyorum. Gaz verdiğimde beklenen hız ve güç yerine motosikletimin tepkisi oldukça...
Merhaba arkadaşlar, Kymco Agility 50 model motosikletimde bir sorun yaşıyorum. Son zamanlarda gaz verdiğimde beklenen tepkiyi alamıyorum ve motosiklet istediğim...
Merhaba, Kymco Agility S 125 model motosikletimde bir sorun yaşıyorum. Motosikleti çalıştırdığımda gaz vermememe rağmen motorun tepki vermediğini fark ettim....
Merhaba, Kymco Agility Carry 50i 4T model motosikletimde bir sorun yaşıyorum. Gaz verdiğimde istediğim hızı alamıyorum ve motorun tepkisi oldukça...
Merhaba, Kymco Agility Carry 50i 4T model motosikletimde bir sorun yaşıyorum. Gaz verdiğimde beklenen hız ve güç gelmiyor, motosiklet istediğim...
Merhaba, Kymco Agility Carry 50i 4T model motosikletimde bir sorun yaşıyorum. Gaz verdiğimde beklenen hız ve ivmeyi alamıyorum. Motorun gücünde...
Merhaba, Kymco Agility S 125 model motosikletimde bir sorun yaşıyorum. Motosikletimi çalıştırdığımda gaz verirken bir tepki alamıyorum. Motorun çalıştığını hissediyorum...
Merhaba, Kymco Agility S 125 model motosikletimde son zamanlarda gaz vermeme sorunu yaşıyorum. Motosikleti çalıştırdığımda normal şekilde çalışıyor ancak gaz...
Merhaba, Kymco Agility S 125 model motosikletimde son zamanlarda gaz verme konusunda sorun yaşıyorum. Motosikleti çalıştırdığımda motor normal şekilde çalışıyor...
Merhaba, Kymco Agility 16+ 150 model motosikletimde gaz verme sorunu yaşıyorum. Motosikleti çalıştırdığımda gaz kolunu açtığımda motorun devri düşüyor ve...
Merhaba arkadaşlar, Kymco Agility S 125 model motosikletimde bir sorun yaşıyorum. Gazı açtığımda beklenen tepkiyi vermiyor ve motor bir türlü...
Muhtemelen karbüratörde ya da hava filtresinde bir sorun olabilir. Öncelikle bu parçaları kontrol ettirmenizi öneririm.