Merhaba arkadaşlar, Kymco Agility S 125 model motosikletimde marş motoruyla ilgili bir sorun yaşıyorum. Motosikleti çalıştırmak için marşa bastığımda motorun dönmediğini ve sadece tık sesi geldiğini fark ettim. Elektrik aksamında bir sorun olabileceğini düşünüyorum çünkü akünün şarj seviyesi de normal görünüyor. Sorunun kaynağını bulamadım, bu konuda tecrübesi olan veya benzer bir sorun yaşayan var mı acaba? Teşekkürler.
Otomobil Soruları, Blog Yazıları ve Gerçek Deneyimler
Merhaba, marş motoru sorunuyla karşılaşan birçok Agility S 125 kullanıcısı bulunuyor. Bu tür sorunların genellikle marş motorunun temizlenmesi veya değiştirilmesiyle çözüldüğünü gördüm. Bu konuda yetkili bir servise danışmanızı öneririm. Umarım sorununuzu kısa sürede çözebilirsiniz.
Marş motoru sorunu genellikle pil veya elektrik sistemi ile ilgili olabilir. Öncelikle pilinizi kontrol edip, ardından marş motorunu ve bağlantılarını kontrol etmenizi öneririm. Umarım sorununuzu hızlıca çözebilirsiniz.
Merhaba, marş motoru sorunu genellikle batarya veya elektrik sistemiyle ilgilidir. Öncelikle bataryanın şarj durumunu kontrol edip, ardından elektrik devrelerini kontrol ettirmenizi öneririm.