C
Carsece
Kategoriler
Tüm Blog Yazıları

Mercedes-Benz 200 Vites Geçişlerinde Sorun Yaşıyorum, Yardım Edin.

22 görüntülenme 20.11.2025 20:30 Senol.sert75
Aracım Mercedes-Benz 200 modelinde vites geçişlerinde sorun yaşıyorum. Özellikle yavaş hızlardan hızlı hızlara geçişlerde titreme ve sarsıntılar oluyor. Vites değiştirdiğimde bazen gıcırtı sesleri duyuyorum ve vites geçişleri biraz zor olabiliyor. Bu durum özellikle trafikte sıkışıkken can sıkıcı bir hal alabiliyor. Sorunu çözmek için ne yapabileceğim konusunda yardımınızı bekliyorum. Teşekkürler.

Yorumlar

A
anil.esen83
02.02.2025 21:07

Mercedes-Benz 200 modelindeki vites geçiş sorununun nedeni genellikle vites kutusundaki sorunlar olabilir. Bir uzmana göstererek vites kutusunun kontrol edilmesini öneririm.

I
Izzet.Oncu48
03.02.2025 09:55

Mercedes-Benz 200 modelindeki vites geçiş sorununun nedeni, şanzıman yağı seviyesinin düşük olması olabilir. Öncelikle şanzıman yağını kontrol ettirerek sorunu gidermeyi deneyebilirsin.

M
muzaffer.bozbey71
03.02.2025 11:52

Mercedes-Benz 200 vites geçişlerinde yaşadığınız sorunun nedeni büyük ihtimalle şanzıman yağı seviyesinin düşük olması olabilir. Öncelikle şanzıman yağını kontrol ettirip gerekirse tamamlatmanızı öneririm. Eğer bu sorun devam ederse yetkili servise başvurmanızda fayda var.