C
Carsece
Kategoriler
Tüm Blog Yazıları

Mercedes-Benz 240 Direksiyon Problemi

18 görüntülenme 20.11.2025 20:30 altay.gunduz98
Mercedes-Benz 240 model aracımda son zamanlarda direksiyon ile ilgili bir problem yaşıyorum. Direksiyonu çevirirken aniden direksiyon sertleşiyor ve zor hareket ettirilebiliyor. Bu durum özellikle viraj alırken ya da park halindeyken manevra yaparken çok rahatsız edici olabiliyor. Sorunun kaynağını bulamadım ve ne yapacağımı şaşırdım. Bu konuda deneyimi olan veya benzer bir sorun yaşayan var mı acaba? Yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler.

Yorumlar

C
caner.sozen17
08.02.2025 12:31

Direksiyon problemi genellikle direksiyon pompası veya direksiyon kutusundan kaynaklanabilir. Öncelikle bu parçaların kontrol edilmesi ve gerekirse değiştirilmesi gerekebilir. Uzman bir servis tarafından detaylı bir inceleme yaptırmanız sorunu çözebilir.

N
niyazi.giray96
08.02.2025 18:34

Direksiyon problemi genellikle direksiyon kutusundan veya direksiyon hidrolik sisteminden kaynaklanabilir. Uzman bir servise giderek direksiyon sisteminin detaylı bir şekilde kontrol edilmesini tavsiye ederim.

S
suat.turkmen70
09.02.2025 06:27

Direksiyon problemi genellikle direksiyon pompası veya hidrolik direksiyon sistemi ile ilgili olabilir. Öncelikle hidrolik direksiyon sıvısını kontrol etmenizi tavsiye ederim. Eğer sıvı seviyesi normal ise direksiyon pompasını kontrol ettirmenizde fayda var.