Merhaba, Mondial 100 KM motosikletimde bir sorun yaşıyorum. Son zamanlarda gaz verdiğimde motor tepki vermiyor ve ilerlemiyor. Motor çalışmaya devam...
Merhaba, Mondial 100 KM motosikletimde bir sorun yaşıyorum. Gaz kolunu çevirdiğimde motorun çalıştığını ancak gaz vermeyerek ilerlemeyi reddettiğini fark ettim....
Merhaba, Mondial 100 KM motosikletimde gaz vermeme sorunu yaşıyorum. Motosikleti çalıştırdığımda gaz kolunu açmama rağmen motor tepki vermiyor ve ilerlemiyor....
Merhaba, motosikletimdeki Mondial 150 Mash modelinde gaz kelebeğiyle ilgili bir sorun yaşıyorum. Gaz kelebeği açıldığında motorun hızlanması gecikmeli oluyor ve...
Merhaba, Mondial 150 ZAT model motosikletimde gaz vermeme sorunu yaşıyorum. Motosikleti çalıştırdığımda motor normal şekilde çalışıyor ancak gaza bastığımda hiçbir...
Bu durum genellikle yakıt sistemi sorunlarından kaynaklanıyor olabilir. Öncelikle karbüratörü temizletip, yakıt hattını kontrol ettirmenizde fayda var.
Motosikletin gaz vermemesinin sebebi yakıt hattında veya karbüratörde oluşabilecek bir tıkanıklık olabilir. İlk olarak bu parçaların kontrol edilmesi ve gerekirse temizlenmesi önemli olacaktır.
Muhtemelen gaz kelebeği ya da yakıt hattında bir sorun olabilir, bir servise göstermek en iyisi olabilir.