Merhaba, Mondial 100 KM motosikletimde bir sorun yaşıyorum. Gaz kolunu çevirdiğimde motorun çalıştığını ancak gaz vermeyerek ilerlemeyi reddettiğini fark ettim....
Merhaba, Mondial 100 KM motosikletimde gaz vermeme sorunu yaşıyorum. Motosikleti çalıştırdığımda gaz kolunu açmama rağmen motor tepki vermiyor ve ilerlemiyor....
Merhaba, Mondial 100 KM motosikletimde bir sorun yaşıyorum. Motosikleti çalıştırdığımda gaz vermeye başlamıyor, motor çalışıyor ancak gaza yükleme yapmıyor. Bu...
Merhaba, motosikletimdeki Mondial 150 Mash modelinde gaz kelebeğiyle ilgili bir sorun yaşıyorum. Gaz kelebeği açıldığında motorun hızlanması gecikmeli oluyor ve...
Merhaba, Mondial 150 ZAT model motosikletimde gaz vermeme sorunu yaşıyorum. Motosikleti çalıştırdığımda motor normal şekilde çalışıyor ancak gaza bastığımda hiçbir...
Eğer Mondial 100 KM motosikletiniz gaz vermeyi durdurduysa, öncelikle karbüratörün temiz olup olmadığını kontrol edin. Ardından hava filtresini değiştirmeyi deneyebilirsiniz. Son olarak, egzoz sisteminde herhangi bir tıkanıklık olup olmadığını kontrol etmek de faydalı olabilir. Umarım bu adımlar sorununuzu çözmenize yardımcı olur.
Merhaba, gaz vermeme sorunu genellikle karbüratördeki tıkanıklıktan kaynaklanır. Karbüratörü temizlemeyi veya ayarlamayı deneyebilirsin. Ayrıca hava filtresini kontrol etmek de faydalı olabilir. Umarım sorununu çözebilirsin!