Motosikletimi uzun süredir kullanıyorum ancak son zamanlarda hız konusunda sorun yaşıyorum. Mondial 100 KM model motosikletim, eskisi gibi istediğim hıza ulaşmıyor. Motor performansında belirgin bir düşüş var ve bu durum beni oldukça rahatsız ediyor. Sorunun ne kaynaklandığını anlamak ve çözüm bulmak için yardımınıza ihtiyacım var. Yaşadığım bu hız sorunu beni oldukça endişelendiriyor ve motosikletimi güvenle kullanamıyorum. Yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler.
Mondial 100 KM Motosiklet Hız Sorunu
12 görüntülenme
•
20.11.2025 20:30
•
oytun.baydar52
Yorumlar
U
ugur.guclu59
10.02.2025 15:49
Motosikletinizin hız sorununun sebebi, hava filtresinin tıkanmış olabileceği gibi basit bir neden olabilir. Öncelikle hava filtresini kontrol edip temizlemenizi öneririm. Eğer bu sorun devam ederse, motosikletinizin yakıt sistemi veya karbüratörü de incelenmeli.
A
arif.tuncer22
10.02.2025 19:06
Motosikletinizin hız sorununu çözmek için öncelikle karbüratör ve bujileri kontrol ettirmenizi öneririm.
S
sevda.Ozturk40
10.02.2025 20:28
Mondial 100 KM motosikletinizin hız sorunuyla ilgili öncelikle lastik basıncını kontrol etmenizi öneririm. Ayrıca motosikletinizin yağ ve filtrelerini düzenli olarak kontrol ederek temiz tutmanız performansını olumlu etkileyebilir. Eğer sorun devam ederse, bir motosiklet servisine danışmanızda fayda var.