Merhaba, Mondial 100 Masti X motosikletimin gaz kelebeği sorunu yaşıyorum. Motosikletimi çalıştırdığımda gaz kelebeği açık pozisyonda kalıyor ve motor sürekli...
Merhaba arkadaşlar, Aroma 125 motosikletimin gaz kelebeği son zamanlarda sorun çıkarmaya başladı. Gazı açtığımda düzensiz çalışıyor ve gaza tepki vermiyor....
Merhaba, Mondial 100 SFS Sport motosikletimin gaz kelebeği son zamanlarda sorun çıkarmaya başladı. Gaz kelebeği, ani güç kayıplarına ve motorun...
Merhaba arkadaşlar, Mondial 250 Nevada motosikletimde son zamanlarda gaz kelebeği sorunu yaşıyorum. Gaz kelebeği açma-kapama konusunda sorun yaşıyorum ve bu...
Merhaba arkadaşlar, TVS Apache RTR 200 motosikletimde son zamanlarda gaz kelebeğiyle ilgili bir sorun yaşıyorum. Gazı açtığımda motosikletimde düzensiz bir...
Merhaba arkadaşlar, Arora AR 185-16 model motosikletimde son zamanlarda fırtına gaz kelebeği sorunu yaşıyorum. Gazı açtığımda kelebek düzgün bir şekilde...
Merhaba, Mondial 150 Sentor motosikletimde gaz kelebeği sorunu yaşıyorum. Gaz kelebeği açıldığında motorun istemsiz şekilde hızlanması ve düzensiz çalışması gibi...
Merhaba arkadaşlar, Yuki Attact 100 motosikletimde gaz kelebeği sorunu yaşıyorum. Gaz kolu açıldığında motorun istediğim hızda tepki vermemesi ve gaza...
Merhaba, Mondial 125 ZNU i motosikletimin gaz kelebeği sorunu var. Gaz kelebeği açıldığında motorun tepki vermemesi ve performansının düşük olması...
Merhaba, Mondial 100 UGK motosikletimde gaz kelebeği sorunu yaşıyorum. Gaz kelebeği bazen düzgün çalışmıyor ve motosikletimin performansını olumsuz etkiliyor. Motor...
Merhaba arkadaşlar, Mondial 125 RT Akik model motosikletimde gaz kelebeği ile ilgili bir sorun yaşıyorum. Gaz açtığımda motorun tepkisi gecikiyor...
Merhaba, Mondial 100 SFS Sport motosikletimin gaz kelebeği son zamanlarda sorun çıkarmaya başladı. Gaz kelebeği bazen istemsiz olarak kapanıyor ve...
Gaz kelebeği sorunu genellikle kirlenmiş veya sıkışmış bir gaz kelebeği mekanizmasından kaynaklanır, temizleyerek veya değiştirerek sorunu çözebilirsin.