Merhaba, Mondial 135 UAG motosikletimde gaz kelebeği ile ilgili bir sorun yaşıyorum. Gazı açtığımda motorun tepkisi oldukça gecikmeli ve düzensiz...
Merhaba, Mondial 125 UAG motosikletimde son zamanlarda gaz kelebeğiyle ilgili bir sorun yaşıyorum. Gaz kelebeği açıkken motorun düzensiz çalıştığını ve...
Merhaba, Mondial 135 UAG motosikletimde gaz kelebeği sorunu yaşıyorum. Motosiklet çalışırken gaz tepkisi alamıyorum ve motorun istediğim kadar hızlanmasını sağlayamıyorum....
Merhaba, Mondial 125 UAG motosikletimde gaz kelebeği ile ilgili bir sorun yaşıyorum. Gaz kelebeği açıldığında motorun istenmeyen şekilde yüksek devirlerde...
Merhaba, bugün motosikletimde yaşadığım bir sorunu paylaşmak istiyorum. Mondial 100 UAG model motosikletimin gaz kelebeği son zamanlarda düzgün çalışmıyor. Gazı...
Merhaba, Mondial 125 UAG model motosikletimde gaz kelebeği sorunu yaşıyorum. Gaz kelebeği açıldığında motorun yanıt vermemesi ve performansın düşmesi gibi...
Merhaba, gaz kelebeği sorunu genellikle kirlenmiş veya sıkışmış bir kelebek vanasıyla ilgilidir. Kelebeği temizlemek veya değiştirmek sorunun çözümü olabilir. Umarım bu öneri sorununuzu çözmenize yardımcı olur.