Merhaba, geçen hafta motosikletimde bir sorunla karşılaştım. Mondial 150 MR Vulture modelinde gaz kelebeğiyle ilgili bir problem yaşıyorum. Gaz verme...
Merhaba, Mondial 150 MH Drift motosikletimde gaz kelebeği sorunu yaşıyorum. Gaz kelebeği açıldığında motorun hızının düşmesi ve istikrarsız çalışması gibi...
Merhaba, Mondial 125 MH Drift model motosikletimde gaz kelebeği ile ilgili bir sorun yaşıyorum. Gaz kelebeği açıldığında motorun tepkisi çok...
Merhaba, Mondial 125 Drift L CBS motosikletimde gaz kelebeği sorunu yaşıyorum. Gaz kelebeğinin açılıp kapanması sırasında düzensizlikler oluyor ve motor...
Merhaba arkadaşlar, Mondial 125 MH Drift motosikletimde gaz kelebeği ile ilgili bir sorun yaşıyorum. Gaz verdiğimde motosikletin tepkisi oldukça geç...
Merhaba arkadaşlar, Mondial 125 Drift L model motosikletimde gaz kelebeğiyle ilgili bir sorun yaşıyorum. Gaz kelebeği açıldığında motorun isteksiz ve...
Merhaba arkadaşlar, Mondial 125 MH Drift motosikletimde gaz kelebeği sorunu yaşıyorum. Gazı açtığımda motorun tepkisi gecikiyor ve istediğim hız ve...
Merhaba, Mondial 125 Drift L CBS motosikletimde gaz kelebeğiyle ilgili bir sorun yaşıyorum. Gaz kolu çevrilmesine rağmen motor tepki vermiyor...
Merhaba, Mondial 125 Drift L CBS motosikletimde gaz kelebeği ile ilgili bir sorun yaşıyorum. Gazı açtığımda motorun isteksizce tepki verdiğini...
Mondial 110 FT’nin gaz kelebeği sorunu sık karşılaşılan bir durum. Bu sorunu çözmek için kelebeği temizlemeyi veya gerekirse değiştirmeyi deneyebilirsin.
Gaz kelebeği sorunu genellikle kirli veya sıkışmış bir parçadan kaynaklanabilir. Kelebeği temizleyip yağlamak sorunu çözebilir, ancak en iyi çözüm yetkili servise başvurmak olabilir.